Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding bouw

Dat tegen een stootje kan

werkkleding civiele techniek

Veilige én comfortabele bedrijfskleding bouw

Wij snappen als geen ander dat jullie hard werken op de bouw. Bij hard werken moet je tegen een stootje kunnen, zo ook je bedrijfskleding bouw. Weet jij al precies wat je nodig hebt? Je wilt toch niet dat die keuze te moeilijk gemaakt wordt?

 

Waarom de bedrijfskleding bouw van HKV?

De keuze in bedrijfskleding zou ook helemaal niet moeilijk gemaakt moeten worden. Wij kunnen een hoop voor jou betekenen bij het bestellen van bedrijfskleding bouw. Zo hebben wij een groot assortiment bedrijfskleding bouw die veilig is en comfortabel zit zodat jij je werkzaamheden makkelijk kunt uitvoeren. Bovenop de kwaliteit die wij hebben, bieden we onze persoonlijke service omdat we weten dat het lastig kan zijn om een juiste keuze te maken. Bij bedrijfskleding bouw draait het ook om de juiste uitstraling. Je kiest bij ons voor stijlvolle kleding in jouw eigen huisstijl.

PBM van helm tot werkschoenen

Omdat je zware werkzaamheden verricht zijn persoonlijke beschermmiddelen noodzakelijk. Wij beschikken naast een groot assortiment bedrijfskleding bouw ook BPM en werkschoenen. Van top tot teen, van helm tot werkschoenen. Deze PBM geven je de veiligheid die je verwacht en dat terwijl ze lekker meebewegen met jou en je werkzaamheden.

Bedrijfskleding bouw bedrukken ook mogelijk

Bedrijfskleding is hét visitekaartje van elk bedrijf. Als jij op de bouw bent wil je veilig en comfortabel lopen in eigen huisstijl. Het zorgt namelijk voor herkenning van je merk en samenhorigheid. Of dit alleen een logo is of met in compleet op huisstijl aangepaste bedrijfskleding, we adviseren je graag over onze mogelijkheden voor bedrijfskleding bedrukken.

Op HKV kun je bouwen

Bij bedrijfskleding bouw is het lastig om te bepalen wat wel en niet werkt. Naast een oplossing voor jouw vragen wil je ook een snelle levering. Bij bedrijfskleding bouw bestellen nemen wij niet alleen deze zorgen uit handen voor je, maar luisteren wij écht naar jouw behoeften. Het persoonlijke contact met jouw contactpersoon zorgt voor een vloeiend proces zonder dat je er verder omkijken naar hebt.

Hier houden we van dat contact dus kun je ons altijd bellen op 0344 – 22 76 00 met je vragen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms. Betreft bedrijfskleding bouw kun je op en met ons bouwen.

Hoe maken wij het verschil?

Onze service is gericht op een persoonlijke aanpak. Wij werken bijvoorbeeld met een vast contactpersoon. Fouten kan iedereen maken, dus als dit gebeurt zullen wij deze snel en goed oplossen. Ons aanbod wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jullie bedrijfskleding kan besteld worden via ons bestel management systeem.

Liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Een keertje in gesprek gaan? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar