Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding

Het visitekaartje van jouw bedrijf

Bedrijfskleding bestellen

Ai! Een scheur in je broek en nog zoveel te doen vandaag! HKV snapt dat vaklieden niet zonder goede bedrijfskleding kunnen. Daarom hebben we ons bedrijf zo ingericht, dat je snel weer veilig, comfortabel én in jouw eigen huisstijl door kan werken. Hoe? Dat leggen we je graag uit.

Jij staat centraal

Bij ons staat niet de werkkleding centraal. Alles draait om jou en jouw persoonlijke wensen. Of die nu gaan over veiligheid, draagcomfort of een professionele uitstraling. Wij verdiepen ons in jouw organisatie en vakgebied en stellen het juiste pakket zorgvuldig voor je samen. Zo krijg je precies geleverd wat je nodig hebt, met meer service dan je had verwacht.

Goed voor jou, goed voor de wereld

De textielsector is één van de meest vervuilende in de wereld. Wij lopen graag voorop waar het gaat om duurzame bedrijfskleding. Door continu in gesprek te blijven met onze leveranciers en relaties stimuleren we het gebruik van gerecyclede en circulaire stoffen. Verder kijken we welke materialen voor de werkkleding het best passen in jouw persoonlijke situatie. Want is langdurig gebruik niet het aller duurzaamst voor jullie?

Ontwerpen van bedrijfskleding volgens huisstijl

Alles draait om de juiste uitstraling. Bedrijfskleding is het visitekaartje van ieder bedrijf. Wil je alleen een logo, of liever compleet op huisstijl aangepaste bedrijfskleding? Bijvoorbeeld met eigen kleuren, lijnen en elementen exact zoals jij dat wilt. Wij adviseren je graag over de diverse mogelijkheden en zorgen ervoor dat de kledinglijn jouw huisstijl ademt.

Alles uit handen

Uiteraard vind je bij ons kwalitatieve bedrijfskleding van A-merken, die aan alle normeringen rondom veiligheid voldoen. Wij zien dat meer als vanzelfsprekend, dan als iets speciaals. Wij maken liever het verschil door alles voor je uit handen te nemen. Ontwerpen in jouw huisstijl, de complete productie en het verwerken van de bestellingen en leveringen aan huis. Dit zijn onderdelen waaruit blijkt dat wij ervoor zorgen dat jij je in ieder geval niet druk hoeft te maken.

De persoonlijke webshop voor bedrijfskleding kopen

De logistiek rondom bedrijfskleding kan nogal een tijdrovende klus zijn. Met onze gepersonaliseerde webshop bestellen je collega’s rechtstreeks wat zij nodig hebben. Met een eigen kledingbudget kiezen ze uit een assortiment bedrijfskleding en PBM die we samen met jou hebben bepaald. Uiteraard in eigen huisstijl. Ben je op zoek naar overig werkmateriaal?

“We wilden een professionele partij aan tafel met veel ervaring in ontwerpen van werkkleding.”

Maarten Schutte – KAM-coördinator Bnext.nl

Afspraak maken ?

Maak kennis met Berto.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

Waarom HKV?

Je kunt bij ons terecht voor verschillende werkgerelateerde artikelen. Zo bieden we ook werkschoenen en bedrijfskleding gericht op verschillende branches aan. HKV staat bekend om het brede aanbod maar we zijn ook erg flexibel. Jij bepaalt waar het persoonlijk adviesgesprek plaatsvindt. Ook word je geholpen door een vast contactpersoon. Wij vinden het nakomen van afspraken belangrijk en fouten lossen we direct en goed op. Een keertje praten? Maak meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine