Ga naar de inhoud

Branches

Infra

Infra werkkleding bestellen

Of het nu regent, waait of de zon schijnt. Jouw mensen werken buiten. Vaak ook nog eens langs de weg. Dat vraagt om dubbel zo veel veiligheid én fluor oranje. T-shirts, polo’s, jassen en bodywarmers. Je vergeet alleen nog één ding…

Wat kies jij uit?

Een oranje werkbroek is namelijk ook verplicht! Of je kiest voor een oranje overall. Dan ben je in één keer klaar. Hebben je medewerkers wel wat langer de tijd nodig voor een plaspauze. Dus even afstemmen wat voor hun praktisch is. Wij van HKV begrijpen dat het lastig is om te bepalen wat het beste voor het bedrijf is. Daarom ben je welkom bij ons voor een persoonlijk adviesgesprek.

Hoe zit het met de huisstijl?

Als jullie op of langs de weg werken, kun je de kleur oranje niet ontwijken. Dat ben je nu eenmaal verplicht. Om het toch wat persoonlijker en herkenbaarder te maken bedrukken wij met plezier het bedrijfslogo erop. Jullie mensen zijn namelijk hét visitekaartje van het bedrijf.

Je zit wel vast aan bepaalde voorwaarden van de Rijkswaterstaat. In een persoonlijk gesprek nemen we je helemaal mee in de wereld van infra bedrijfskleding. Dat is andere koek dan gewone werkkleding. Jij hoeft je hier gelukkig niet druk over te maken. HKV is hier helemaal van op de hoogte.

Jij hebt de keuze uit drie opties

Dat is fijn! Jij hebt keuze uit drie opties bedrijfskleding. De vraag is alleen: hoe bewust koop jij jullie bedrijfskleding? Grote kans dat jij je niet eens bewust bent van de keuzes die je hierin hebt. Bij HKV vinden wij het belangrijk dat je kiest wat voor jullie het meest duurzaam is. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

1. Gewone bedrijfskleding. Er wordt dan geen rekening gehouden met de CO2-uitstoot of water- en energieverbruik.
2. Bedrijfskleding van gerecyclede stoffen en nieuwe grondstoffen. Dat is dan een beetje duurzaam.
3. Circulaire bedrijfskleding. Dit is kleding wat gemaakt is van gerecyclede stoffen.
Het inwinnen van nieuwe grondstoffen is hier niet van toepassing. De impact op het milieu is bij deze keuze dus minimaal.
Dat is stiekem wel onze favoriet.

Weet jij al precies wat je wilt? Vraag dan meteen een offerte aan.

“Ze kennen ons goed, waardoor een bestelling slechts een kort telefoontje is en het is geregeld.”

Geri van den Brink – Bedrijfsleider Van Doorn

Afspraak maken?

Maak kennis met Bert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

Waarom HKV?

Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid. We geven graag advies, bijvoorbeeld welke kleding het best bij jullie als bedrijf past. Dit kan op locatie of bij ons op kantoor. We vinden het belangrijk om mee te denken en punten zoals duurzaamheid mee te nemen. Bestellen kan onder andere door middel van ons bestel management systeem. Maak meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek om te kijken wat aansluit op jouw wensen en behoeften.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine