Ga naar de inhoud

Branches

Groen voorziening

Hoveniers kleding Bestellen

Werkkleding voor hoveniers. Of werkkleding voor in de groenvoorziening. Net hoe jij het wilt noemen. Dat jullie in het groen werken is alleen al te zien aan jullie handen. Want, die handschoenen zijn wel handig. Maar 9 van de 10 keer ‘vergeten’ jouw mensen dat.

Ga voor groen

Het kan natuurlijk ontzettend hinderen als een werkbroek afzakt, of juist knelt. Daar kun je je groen en geel aan ergeren. Werkkleding moet wel lekker zitten, wat natuurlijk ook best logisch is. Wij van HKV helpen je graag verder met het uitzoeken van de beste werkkleding groenvoorziening. Wij vinden het belangrijk dat hier een persoonlijke tint aan zit. Dit ontdekken wij graag in een persoonlijk adviesgesprek. Maak jij een afspraak?

Hovenierskledingpakket

Werkkleding voor hoveniers in het groen. Hier hebben we een kledingpakket van het merk Tricorp. Om je even een beeld te geven. Maar dan heb je nog niet eens alles. Wat denk je van een regenpak? Of thermokleding? Het scheelt alles dat wij met je meedenken. Of beter gezegd: wij regelen het voor je. Kan je geen groen meer zien? Kies dan voor een kleur die bij jou past. Zoals de mannen van Greendex. Die lopen er in het oranje bij. Laat dat nou net ook hun huisstijl zijn.

Een groenere wereld door hovenierskleding

Dan bedoelen we niet alleen het onderhoud wat jullie doen. Maar dat jij bewuste keuzes maakt bij het aanschaffen van werkkleding voor hoveniers. Dat geldt trouwens ook voor werkschoenen. Dus dan hebben we het over duurzaam. Circulaire bedrijfskleding, het retourproces en noem het maar op. Als je het aan ons vraagt, vraagt dit om een gesprek. Dan krijg je werkkleding dat bij jullie past en bijdraagt aan een groenere leefomgeving. Zo kan jij daarna de bloemetjes buiten gaan zetten! Weet jij al exact wat je wilt voor werkkleding groenvoorziening? Dan kun je meteen een offerte aanvragen.

"Naast een uniforme uitstraling van een nieuwe kledinglijn, was het ook de wens om dat voorraadbeheer uit te besteden."

Maarten Schutte – KAM-coördinator Bnext.nl

Afspraak maken?

Maak kennis met Joost.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine