Ga naar de inhoud

Werkwijze

Die extra stap voor jou

Wat kun je bij ons verwachten

Je kiest voor HKV als je geen nummer wilt zijn. Als je wilt dat iemand met je meedenkt. De telefoon opneemt als je belt. En ook nog weet wie je bent. Zo maken wij kwaliteit persoonlijk.

Stap 1

Persoonlijke kennismaking

Luisteren en vragen. Zo achterhalen wij de vraag achter de vraag en geven we jou de antwoorden waar jezelf nog niet aan had gedacht. In een persoonlijk gesprek nemen we je in 60 minuten mee in onze wereld. Bij jou of bij ons.

Stap 2

Alles op papier

Jouw wensen en ons persoonlijk advies werken we uit in een ontwerp. Dan krijg je een beeld van jullie bedrijfskleding. Uiteraard maken wij verschillende ontwerpen, zodat jij kan kiezen. Inclusief de prijskaartjes.

Stap 3

Goed testen

Jij ontvangt de samples van het kledingpakket. Ons advies is om de kleding door te laten passen door collega’s die het gaan dragen. Het is belangrijk dat zij 100% tevreden zijn. Dan kan jij pas akkoord geven.

Stap 4

Passessie op locatie

Jullie bedrijfskleding moet natuurlijk bij elke collega gegoten zitten. Daarom krijg je een passessie bij jullie op locatie. Zodat jouw mensen niet heen en weer hoeven. Dat kost anders veel te veel tijd.

Stap 5

Razendsnel bestellen

Jij en je collega’s bestellen heel eenvoudig jullie bedrijfskleding via ons bestel management systeem (BMS). Elke medewerker krijgt een account in jullie huisstijl met zijn eigen bedrijfskleding, maten en budget. Download de app of ga naar de desktop versie.

Stap 6

Levering naar wens

Jullie bedrijfskleding komt jullie kant op. Of je het nu op kantoor, aan huis of op de werkplaats wilt ontvangen. HKV regelt het! Als extra service kunnen wij ook jullie voorraad beheren. Dan kost het jullie geen opslagruimte en leveren wij de volgende bestelling direct uit voorraad.

Stap 7

We houden graag contact!

Jij ziet ons op kantoor verschijnen of wij bellen om te vragen hoe het gaat. Met jou en met de samenwerking. Weet dat je ook altijd bij HKV terecht kan. Voor als je met spoed werkschoenen nodig hebt, er niet uitkomt bij een nieuwe medewerker of welke vraag je dan ook hebt.

Afspraak maken?

Maak kennis met Evert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine