Ga naar de inhoud

Ambius kleedt groen aan

Groenvoorziening

Bij Ambius streven ze naar een inspirerende werkomgeving. Ze zijn ervan overtuigd dat mensen zich beter voelen en beter presteren in een omgeving waar planten groeien en bloeien. Naast het leveren van reguliere interieurbeplanting, bieden ze ook geurbeleving, buitenbeplanting, kerstdecoraties, moswanden, luchtzuiveraars, verse bloemen en fruit. Operationeel manager Marco Peters legt uit hoe de samenwerking met HKV tot stand is gekomen en hoe wij hun medewerkers in een unieke kledinglijn hebben gestoken.

Van jouw kantoor een groene oase maken

“Wij, bij Ambius, zijn momenteel actief in de Benelux, Duitsland en Zweden. We krijgen al onze bedrijfskleding van HKV, behalve in Zweden.” vertelt Marco. “We werken met een breed scala aan bedrijven. Elke situatie met klanten en medewerkers is uniek, en dat maakt het ook interessant. Wat Ambius onderscheidt, is onze passie. We kleden een bedrijf letterlijk aan. Op het moment dat groen wordt geïntroduceerd in een bedrijfspand, zien we de sfeer direct veranderen, en dat is prachtig om te zien.”

Een betrouwbare en snelle partner

“Op het juiste moment nam Berto via een salesadviseur contact met mij op,” zegt Marco.  “Berto en ik raakten in gesprek en er was meteen een klik. In een relatief korte tijd hebben we een mooie kledinglijn opgezet waar iedereen tevreden over is.”

“We waren aangenaam verrast door de snelheid van jullie levering en het vermogen om snel te schakelen,” voegt Marco eraan toe. “Dit was precies wat we nodig hadden voor onze jaarlijkse kick-off. Het plan was om de nieuwe bedrijfskleding direct aan al onze medewerkers uit te delen. Jullie hebben alles keurig en correct per persoon verpakt, met de namen op de verpakking. De volgende dag liep iedereen hier al rond in de nieuwe kleding.”

“Het hele traject is soepel verlopen. Ondanks dat we snel moesten handelen vanwege onze deadline  hebben we echt iets moois weten te creëren. Dit kwam door jullie eerlijkheid en openheid. We zijn er ontzettend blij mee,” aldus Marco Peters, operationeel manager Service & Logistiek bij Ambius.

Bij jullie voelen we ons echt gewaardeerd, jullie behandelen ons als individuen en niet als nummers. Natuurlijk heeft elk probleem een oplossing, maar je moet die wel bedenken.

Marco Peters - Operationeel manager

De juiste oplossing vinden

“Bij jullie voelen we ons echt gewaardeerd, jullie behandelen ons als individuen en niet als nummers. Natuurlijk heeft elk probleem een oplossing, maar je moet die wel bedenken. Uiteindelijk komen we er samen uit, en dat is echt krachtig,” voegt Marco toe.

 

“Een goed voorbeeld is dat we tijdens het traject te horen kregen dat de jassen i.v.m. productie en levertijd niet op tijd geleverd konden worden.”, legt Marco uit. “Uiteraard geen leuke mededeling, maar Berto kwam wel direct met een voorstel om de levering via een andere transporteur te verzenden. Hierdoor hadden wij een keuze en wisten we precies waar we aan toe waren. Dat is dan ook één van de redenen waarom   jullie aanbevelen als kledingleverancier.”

Afspraak maken?

Maak kennis met Bert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.