Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding bedrukken

Maakt je visitekaartje af

Bedrukte bedrijfskleding

Wil jij je bedrijfskleding bedrukken?

Bedrijfskleding bedrukken wil je ook voor jullie bedrijf. Je hoort namelijk overal dat dit hét visitekaartje is. Dit klopt helemaal! Maar hoe zit dat precies met bedrijfskleding bedrukken? Wij leggen het je uit en geven je advies over wat bij jullie past.

 

HKV be(na)drukt je bedrijfskleding

Hoe zit dat met het visitekaartje? Bij bedrijfskleding bedrukken zie je jullie logo en huisstijl in één oogopslag. Dat zorgt voor herkenning en binding tussen jullie medewerkers. Bij bedrijfskleding bedrukken moet je wel rekening houden met het materiaal van de kleding. Bij een fleecevest is bijvoorbeeld bedrijfskleding bedrukken niet mogelijk. Dan hebben wij een alternatief voor bedrijfskleding bedrukken: bedrijfskleding borduren. Wil je weten wat het beste bij jullie past? Bel, app of mail ons!

Jouw voordelen:

  • Een professionele uitstraling van jullie bedrijf
  • Logo en kleine details zijn goed zichtbaar
  • Een snelle nalevering omdat wij de transfers op voorraad houden
  • Voordelig bij grote inkoop
Hoe werkt bedrijfskleding bedrukken?

Onze transferpersen staan al op jullie te wachten. Met deze apparaten gaan wij jullie bedrijfskleding bedrukken. Wij bestellen transfers van jullie logo. Dit zijn soortgelijke stickers die wij onder een bepaalde hitte en druk aanbrengen op jullie bedrijfskleding. Bij bedrijfskleding bedrukken wordt de lijmlaag van die stickers vloeibaar door de hitte. Als deze weer afkoelt lijmt het vast aan het textiel van je kleding. Het eindresultaat mag er zeker zijn!

Het enige wat wij van jou nodig hebben bij bedrijfskleding bedrukken is:

  • Een vectorbestand van jullie logo (EPS, AI of CD)
  • De PMS-kleurnummers van jullie bedrijfslogo
  • Jouw wensen en die van de organisatie

Een handige tip: De drukker van je briefpapier of visitekaartjes hebben dit logo vaak ter beschikking.

Let op bij bedrijfskleding bedrukken
  1. Bij bedrijfskleding bedrukken gaan de logo’s natuurlijk ook de was in. Deze mag je tot 60 graden wassen. Al geldt dat natuurlijk niet altijd voor de kleding zelf. De mogelijkheid om je kleding te voorzien van transfers die tot 90 graden wasbaar zijn is er ook.
  2. Strijk nooit direct over een transfer heen. Vermijd ook andere vormen van grote hitte op je transfer.
  3. Het kan zijn dat het persvlak zichtbaar blijft op enkele bepaalde stoffen. Dit komt doordat het persoppervlakte groter is dan de transfer. Wij doen ons uiterste best om dit te minimaliseren.
Wat past bij jullie?

Dan gaat het niet alleen over de keuze bedrijfskleding bedrukken of borduren, maar ook welk kledingpakket bij jullie past. Met als doel: werkgeluk creëren van je collega’s. Een outfit dat lekker werkt doet een hoop. 100 procent!

Hoe maken wij het verschil?

Onze service is gericht op een persoonlijke aanpak. Wij werken bijvoorbeeld met een vast contactpersoon. Fouten kan iedereen maken, dus als dit gebeurt zullen wij deze snel en goed oplossen. Ons aanbod wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jullie bedrijfskleding kan besteld worden via ons bestel management systeem.

Liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Een keertje in gesprek gaan? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar