Ga naar de inhoud

Reclame & Sign

Dat blijft plakken

Dat blijft plakken

Op jouw gevel. Je noemt het niet voor niks gevelreclame. Op jouw voertuig. Ook wel voertuigreclame. Maar ook dat het blijft plakken bij elke voorbijganger. In het hoofd.

Want dat is wat je wilt. Je wilt opvallen. Met je bedrijf. Zodat iedereen jullie weet te vinden. Daar heb je reclame en signing voor nodig. Reclame en signing? Jullie zitten toch in de bedrijfskleding? Klopt. Maar als je ons een beetje kent, weet je dat we onze klant graag ontzorgen.

Dus als we toch jullie logo in huis hebben, kunnen we net zo goed ook zorgen dat jullie werkbussen er ook pico bello uitzien. De voertuigbelettering bedoelen we dan. Of wat denk je van vlaggenmasten of gevelletters? Of een reclamezuil? Dat leveren we allemaal. Vraag direct een offerte aan!

voertuigreclame

Voertuigbelettering is niet nieuw voor jou. Althans je weet dat het bestaat. Je ziet namelijk op de weg regelmatig voertuigreclame. Maar hoe het precies in zijn werk gaat zo’n voertuig belettering. Dat weet je niet. Is ook niet nodig. Daar zijn wij voor.

interieur-en-exterieur

Een nieuw bedrijfspand. Of een nieuwe huisstijl. Dat wil je laten zien. Met gevelreclame, vlaggenmasten, reclamezuilen verlicht of onverlicht. Je zorgt ervoor dat elke bezoeker weet dat ze op het juiste adres zijn.

bouwplaats- inrichting

Bij elk project sprokkelen jullie weer alles bij elkaar aan bouwplaatsinrichting. Waar halen we het projectbord? Welke veiligheidsborden zijn bij dit project verplicht? Waar hangen we die op? Met tiewraps?

veiligheids- signalisatie

Het is op veel werkplaatsen verplicht. Je komt er niet onderuit. Dat wil je ook niet. Want je wilt dat jouw mensen veilig werken. Dus dan heb je veiligheidsborden nodig.

Afspraak maken?

Maak kennis met Patrice.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar