Ga naar de inhoud

Specials

Werkkleding op maat bestellen

Bedrukte bedrijfskleding

Een uniek kledingpakket

Werknemers van jullie bedrijf vallen pas écht op. Zij dragen namelijk bedrijfskleding op maat dat alleen bij jullie past. Jullie bedrijfsnaam staat zelfs op het labeltje van de rits. En het biesje van het polo T-shirt is exact dezelfde kleur als het logo. Dat is pas uniek!

Kies jij ook voor werkkleding op maat? Ook wel custom made werkkleding of specials. HKV zorgt ervoor dat jij, jouw collega’s en de directie dik tevreden zijn over jullie bedrijfskleding op maat. Alleen nog even een afspraak maken.

Waar moet je beginnen?

Het antwoord is: bij HKV aan tafel, of bij jou! Dan nemen wij alle samples van custom made werkkleding mee jouw kant op. We zijn namelijk reuze benieuwd naar jou en het bedrijf. In ons persoonlijke gesprek nemen wij jou mee in alle mogelijkheden voor maatwerk bedrijfskleding. Op basis van jouw wensen en ons advies krijg je verschillende ontwerpen op je bordje. Vervolgens kun je kiezen uit de allerbeste maatwerk bedrijfskleding. Uiteraard krijg je ook een sample in het echie. Hoe verder? Lees hier onze werkwijze.

Wat kost het?

We snappen dat je hier het liefst een duidelijk antwoord op te krijgt. Dit antwoord hangt alleen helemaal af van jouw wensen van de custom made werkkleding. Hoeveel kledingstukken hebben jullie nodig? Wil je een poloshirt en een T-shirt? Wil je alle werkkleding op maat? Of combineer je het met een standaard werkbroek? Dat zijn veel keuzes. Uiteraard adviseert HKV jou met de beste keuze speciaal voor jou. Dan krijg je bedrijfskleding op maat wat binnen jullie budget past. Weet je al precies wat je wilt? Dan kun je direct een offerte bij ons aanvragen.

Is maatwerk bedrijfskleding duurzaam?

De mate van duurzaamheid bepaal jij helemaal zelf. Jij bepaalt welk materiaal jij terug wilt zien in jouw gekozen bedrijfskleding. Je komt er in het persoonlijk adviesgesprek meteen achter welk materiaal het langst meegaat bij het type werkzaamheden die jullie verrichten. Dat is namelijk ook een belangrijke factor bij werkkleding op maat.

Hoe maken wij het verschil?

Onze service is gericht op een persoonlijke aanpak. Wij werken bijvoorbeeld met een vast contactpersoon. Fouten kan iedereen maken, dus als dit gebeurt zullen wij deze snel en goed oplossen. Ons aanbod wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jullie bedrijfskleding kan besteld worden via ons bestel management systeem.

Liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Een keertje in gesprek gaan? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar