Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding

Persoonlijke beschermings middelen

Welke PBM heb jij nodig?

Kies je voor een wegwerpoverall of juist een herbruikbare? Welke keuze valt voor jullie onder duurzaam? Dat is stof om over na te denken. Wij van HKV begrijpen dat je daar geen tijd voor hebt. Het is fijn als je een partner hebt die dit van jou over kan nemen. Lees snel verder om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen hierin.

PBM is meer dan alleen veiligheid

Een persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) moet passende bescherming bieden. Dit is zo klaar als een klontje. Ook is het terug te vinden in de RI&E. Maar, wat vaak vergeten wordt is dat PBM een dagelijks onderdeel van het werk is. Het moet dus zeker ook goed aanvoelen. Koop dus niet zomaar iets maar kies voor PBM dat persoonlijk past. Zo biedt het de juiste bescherming en zit het ook nog eens lekker. Wij geven jou graag persoonlijk advies zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Zo maken wij PBM kopen een proces met een persoonlijk tintje.

Ons aanbod in persoonlijke beschermingsmiddelen

Wist je dat er alleen al voor stofmaskers 16 verschillende producten in vergelijkbare kwaliteit zijn? Welk type is dan geschikt voor jouw werknemers? Dit is waar HKV het verschil maakt. Kennis en ervaring kun je niet kopen, dat bouw je op. Ook kun je meer dan alleen ademhalingsbescherming bij ons halen. Wij hebben namelijk ook handbescherming, hoofdbescherming, gehoorbescherming, oogbescherming en gelaatsbescherming.

Duurzaamheid: een onmisbare factor in PBM

Duurzaamheid kun je haast niet meer vergeten, want de ontwikkelingsdoelen (SDG) komen vaak om de hoek kijken. Dit loopt door tot in de kleinste details. Dus, ook in persoonlijke beschermingsmiddelen. Dan hebben wij het niet alleen over het materiaal, maar ook het retourproces van PBM. Want, wat doe je nu precies met versleten werkschoenen? Als je het aan ons vraagt, moet PBM razendsnel weer terug in het productieproces. Natuurlijk wel zo dat het jou geen extra tijd kost. Dat is pas duurzaam werken!

Zorg dat je bij PBM kopen niets over het hoofd ziet

Voldoet jullie PBM aan de juiste normeringen en certificeringen? Wil jij ontdekken waar je absoluut op moet letten? Of jouw huidige materiaal controleren? Dat kan bij HKV in een vrijblijvend gesprek. Ervaar nu ook hoe PBM kopen een leuk traject kan zijn! In dit persoonlijke adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Dit kan op locatie of lekker vertrouwd in je eigen omgeving. Heb je bedrijfskleding of gereedschappen nodig? Ook daar kunnen wij jou bij helpen. Heb je nog vragen voor ons? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Waarom HKV?

Jij wordt geholpen door een vast contactpersoon. Door de persoonlijke aandacht weten wij precies wat het beste bij jullie bedrijf past. Als je het hebt over klantgerichtheid en een stukje service: je kunt snel bedrijfskleding bestellen via ons bestel management systeem. Heb jij liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Twijfel je nog? Maak een vrijblijvende afspraak om ons te leren kennen.

‘Het is prettig dat er zo wordt meegedacht. Het contact is altijd goed. Die samenwerking is uiteindelijk het belangrijkste, als je het aan mij vraagt.’

Rutger den Drijver – QHSE manager Swietelsky Rail BeneluxB.V.

Afspraak maken?

Maak kennis met Bert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine