Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding

Werkschoenen

Werkschoenen kopen

Werkschoenen kopen voor jouw mensen: met een stalen neus en antislip zool. Voor als stenen uit hun handen glippen of bij een gladde werkvloer. Veiligheid is namelijk een van de belangrijkste factoren in een bedrijf. Jou hoeft niet verteld te worden wat je nodig hebt om ze te beschermen. Alleen wil je weten welke werkschoenen bij jullie passen zodat je veiligheid kunt garanderen en werkschoenen in de juiste stijl hebt.

Welke werkschoenen?

Welke werkschoenen passen nu precies bij ons als bedrijf? Een veelgestelde vraag. We geven je het liefst meteen een kant-en-klaar antwoord. Helaas kan dit alleen zodra we meer informatie over het bedrijf ontvangen. Werkschoenen bestellen is een proces wat helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Het grote verschil zit hem alleen in het feit dat je te maken krijgt met classificaties.

Als je kiest voor veiligheidsschoenen met een S3-classificatie heb je de allerhoogste veiligheidsnormering. Welke werkschoenen nu precies geschikt zijn voor jullie, kun je ontdekken in een gesprek met HKV. Vraag daarom een persoonlijk adviesgesprek aan en HVK helpt jou graag verder. Weet jij het al? Vraag dan meteen een offerte aan.

Assortiment werkschoenen bij HKV

Jij hebt bij HKV de keuze uit ruim 25 merken. Elk merk is verschillend. Waar de veiligheidsschoenen van ‘No Risk’ bekend staan om hun comfort door de isolerende kurklaag, scoort ‘Grisport’ hoog op comfort door extra hielversteviging. Dan heeft elk merk ook nog eens zo’n 15 paar verschillende werkschoenen. De keuze is reuze.

Zo loop je niet naast je werkschoenen

Dat jouw mensen verschillende schoenmaten hebben. Dat weet jij ook. Maar, je hebt ook verschillende voettypes. Denk aan platvoeten of juist holvoeten. We snappen dat jij dit niet van ieder persoon weet en je hier ook niet in wilt verdiepen. Dat doen wij wel voor je! Het kan namelijk zo zijn dat de hakhoogte van de veiligheidsschoenen hierop aangepast moet worden. Zo kunnen alle medewerkers optimaal kan werken. Wij nemen dit proces graag van jou over.

Vergeet deze stappen niet

Ook bij het kopen van werkschoenen is het belangrijk om je bewust te zijn van het klimaat. Daar kunnen wij een héél lang verhaal van maken. Dit doen we niet. Wij vertellen jou veel liever hoe jij zelf een bijdrage kunt leveren. De eerste stap zet jij door veiligheidsschoenen aan te schaffen die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. De tweede stap wordt door veel mensen vergeten: het is zo belangrijk dat de werknemers de schoenen goed passen. Hierdoor gebruiken ze de werkschoenen op de juiste manier en gaan ze (extra) lang mee. Lekker duurzaam. De laatste stap is: de versleten veiligheidsschoenen weer inleveren. Zo kunnen wij ze weer gebruiken voor nieuwe werkschoenen. Wij regelen dat helemaal voor je. Zodat jij er geen omkijken naar hebt!

Waarom HKV ?

Jij wordt geholpen door een vast contactpersoon. Door de persoonlijke aandacht weten wij precies wat het beste bij jullie bedrijf past. Als je het hebt over klantgerichtheid en een stukje service: je kunt snel bedrijfskleding bestellen via ons bestel management systeem. Heb jij liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Twijfel je nog? Maak een vrijblijvende afspraak om ons te leren kennen.

“Als er uitdagingen zijn, is vaak een simpel telefoontje genoeg om het probleem snel op te lossen.”

Marc van Oorschot - Inkoop van den Heuvel

Afspraak maken?

Maak kennis met Joost.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine