Ga naar de inhoud

Branches

Aanbestedingen

Aanbesteding met kwaliteit door HKV

Staat er bij jullie een (onderhandse) aanbesteding voor bedrijfskleding en PBM op de agenda? Zo’n project kost vaak veel tijd. Dit begint al met het opstellen van de opdracht. Wat vinden jullie als organisatie belangrijk wat betreft bedrijfskleding en de aanbesteding daarvan?

Meer dan alleen bedrijfskleding en PBM kopen

Bij HKV hebben een breed assortiment aan duurzame bedrijfskleding en PBM. Jij kan kiezen uit een standaard collectie of specials. Bij specials maken wij ‘speciaal’ voor jullie een collectie op maat. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van beiden. Een standaard broek van merk X met een softshell uit jullie eigen collectie. Het gaat om meer dan alleen bedrijfskleding & PBM kopen.

Vraag HKV om advies

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet helemaal thuis bent in de wereld van bedrijfskleding en PBM. Voor ons is dit anders, wij zitten al ruim 45 jaar in dit vak. Ons advies is dan ook een marktconsultatie.  Dit gaat jullie helpen om de aanbesteding scherper te formuleren, zodat jullie een partij vinden die 100% past.

Wij weten precies wat de duurzame ontwikkelingen zijn in de markt en zaken die je écht niet moet vergeten. Zelf zijn wij groot voorstander van testen. Wat denk je daarom van een draagproef? Je wilt toch wel zeker weten dat de nieuwe bedrijfskleding goed bevalt bij je collega’s? Neem contact op met Joost van Welie om er achter te komen wat belangrijk is voor jullie bedrijfskleding aanbesteding.

Snel bedrijfskleding & PBM bestellen

Als de gunning rond is, de passessies zijn doorlopen en alle overige stappen uit het implementatieplan, wil je alleen nog de bedrijfskleding en PBM bestellen. Dat kan razendsnel en efficiënt met ons bestel management systeem. Jij krijgt een webshop op maat met het gewenste kledingpakket en PBM. Jij of jullie medewerkers kunnen dan efficiënt bestellen met een persoonlijke budget.

Staat jullie opdracht al op papier? Jij mag ons persoonlijk uitnodigen om deel te nemen aan de aanbesteding. Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan om jullie wensen in vervulling te brengen. Of liever nog: jullie verwachtingen te overtreffen. Neem direct contact met ons op.

Wij staan voor duurzaamheid

Bij iedere stap die jullie zetten denk je na over de impact op het milieu. Jij wilt weten wat er speelt en wat er mogelijk is bij bedrijfskleding en PBM. Uiteraard kan je die informatie op voorhand ook bij ons opvragen. Wij gaan verder dan alleen het leveren van duurzame bedrijfskleding en PBM.

Jij krijgt bij ons een retourservice cadeau. Afhankelijk van welk kledingpakket en PBM je kiest, richten wij een retourproces in. Bij de ene klant halen wij retouren persoonlijk op met de bakfiets, waarbij de ander een container op locatie heeft waar ze de versleten bedrijfskleding en PBM in verzamelen. Wij zorgen dat de inhoud gerecycled wordt, zodat het weer ingezet kan worden in het productieproces. Ook hebben onze klanten 24/7 inzicht in wat zij aan C02, water en energie hebben bespaard.

"We hebben sinds kort een nieuw bedrijfslogo. Daarvoor gaan we opnieuw samen om tafel om advies te vragen hoe we dat het best kunnen doorvoeren. Uniforme uitstraling is daarbij belangrijk, maar tegelijk willen we ook duurzaam omgaan met onze kleding."

Geri van den Brink – Bedrijfsleider Van Doorn

Afspraak maken?

Maak kennis met Bert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine