Ga naar de inhoud

Over ons

Hoe wij in onze werkschoenen staan

Het begint met goed luisteren

Wij willen jouw situatie en behoefte begrijpen. Het persoonlijke contact maakt van HKV een betrokken partner die proactief meedenkt en duidelijk communiceert. Een goed proces zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar

Hoe maken wij het verschil?

Bij HKV geloven we in persoonlijk contact met onze klanten. Ook al hebben we ambitie en zijn we aan het groeien, dát zal nooit veranderen. Want bij HKV draait het om jou.

We zijn oprecht geïnteresseerd in wat je bezig houdt, wat je uitdagingen zijn en hoe de organisatie werkt. Zo leveren wij hoge kwaliteit en komen we tegemoet aan jouw specifieke wensen.

De mensen
van HKV

Wie maakt kwaliteit persoonlijk?
Dat zijn de mensen van HKV. Hier zie je alle gezichten!

Word jij onze nieuwe collega?

Tof! Dan kom jij terecht in een team waar je, je thuis voelt. Je bent hier geen nummer, maar gewoon jezelf.

Bij HKV geloven we in persoonlijk contact met onze klanten. Ook al hebben we ambitie en zijn we aan het groeien, dát zal nooit veranderen. Want bij HKV draait het om jou.

MVO en Duurzaamheid

Het ene roepen, maar het andere doen. Dat past niet bij HKV. Wij doen wat we zeggen en nemen duurzaamheid heel serieus. Als leverancier zijn wij dan ook continu op zoek naar duurzame alternatieven. Jij en HKV kunnen gelukkig allebei een bijdrage leveren aan een groenere toekomst.

Onze historie

Sinds 1975 leveren we kwaliteit en service. 

Voor bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en wegbebakening ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we een eigen reclame & sign afdeling in huis. Met ruim 40 medewerkers werken wij met veel passie en hebben we aandacht voor onze relaties.

1975

Trots op onze grondleggers

De zwagers Koster en Verwoert zijn in 1975 begonnen met hun handelsonderneming in Rhenen. Ze specialiseerden zich in klein gereedschap en veegmachineborstels.

1988

2e generatie: Hans en Ruth Verwoert

Van kleins af aan hebben de broers Verwoert hun vader in het bedrijf geholpen. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat zij de zaak hebben overgenomen.

1999

Uitbreiding assortiment

De broers besloten om het bedrijf te splitsen in twee afzonderlijke bedrijven: HKV Ochten en HKV Verhuur. Vanaf dat moment heeft Ruth het assortiment van uitgebreid.

2004

De derde generatie

Voor eigenaar Ruth was het tijd om een klein stapje terug te doen. Zijn schoonzoon Dirk Jan stond namelijk klaar om het familiebedrijf verder uit te bouwen. Met zijn hart voor de zaak zorgt hij voor een strategische bedrijfsvoering.

2007

Specialisten in Reclame & Sign

We bieden onze klanten al voor een langere periode de service aan om te beletteren. Het was tijd om ook op dit vakgebied specialisten te worden. Met een uitbreiding van het team is er meer specialisme bij gekomen. Dat resulteert dat we allerlei mogelijkheden aan kunnen bieden: van voertuigbelettering tot aan exterieur.

2009

Zorg over jouw meetinstrumenten

We beschikken over een eigen reparatie en kalibratie afdeling. Door te sturen op reparatie, herstel of onderhoud gaan de meetinstrumenten langer mee. Eerder hebben we dat altijd uitbesteed aan derden, maar we doen het graag zelf. Op deze manier blijft de zorg over de apparaten binnenshuis.

2011

Een nieuw pand

Door het succes van ons familiebedrijf groeiden we uit ons pand. Om nog sneller te handelen was er meer ruimte nodig voor ons productassortiment. Het toenmalige gebouw is gesloopt en er is een nieuw pand voor neergezet. Gelukkig hebben we onze adresgegevens niet aan hoeven te passen. De Mercuriusweg 44 blijft immers onze thuisbasis.

2016

HKV automatiseert

Onze klant staat centraal in het familiebedrijf. Door nieuwe ontwikkelingen kwamen er hogere verwachtingen. Er is een besluit genomen om diverse systemen te automatiseren. Op die manier kunnen we sneller schakelen en nog concreter inspelen op de wensen van onze klanten. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze service naar een hoger niveau is getild.

2020

Op weg naar een groen HKV

De eerste stappen zijn gezet voor een duurzaam beleid. We wekken onze eigen energie op door zonnepanelen, maken gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal en kunnen voertuigen beletteren met milieuvriendelijke stickerfolie. Nog veel belangrijker! We gaan samenwerkingen aan met duurzame leveranciers.  Zo dragen we samen zorg en verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

2020

Visie HKV 2.0

In 2020 hebben we onze nieuwe visie gepresenteerd. Onze relaties willen we nog beter ontzorgen. Tenslotte kan goed altijd beter. Door het bestelproces online te vereenvoudigen, krijgen we meer ruimte voor persoonlijk contact. Daar worden we blij van! We hebben een duidelijke visie voor ogen: een negen voor onze klanten!

2022

HKV in een nieuw jasje

In juni 2022 zijn we over gegaan naar een nieuw jasje. Een uitstraling die perfect past bij onze organisatie. De persoonlijke aandacht voor onze relaties blijft als vanouds. Want bij HKV draait het om jou. Elke dag werken onze medewerkers keihard om deze service te optimaliseren.

Jouw plek,
onze kernwaarden

Maken het niet mooier dan het is. Precies hoe wij hier in onze schoenen staan.

Verantwoordelijk

Wij zijn VERANTWOORDELIJK, doen wat we zeggen, nemen onze taken serieus en zijn betrokken bij het resultaat van ons werk

Werkethiek

Wij hebben een goede WERKETHIEK, zijn bereid hard te werken en door te gaan tot het werk af is

Klantgericht

Wij zijn KLANTGERICHT, constant bezig de klant te leren kennen en aan zijn behoeftes te voldoen

Resultaatgericht

Wij zijn RESULTAATGERICHT, weten met welk doel we iedere dag werken en willen praktisch resultaat zien van ons handelen

Flexibel

Wij zijn FLEXIBEL, kunnen schakelen bij nieuwe ontwikkelingen en bewegen makkelijk mee met de klant en zijn wensen

Afspraak maken?

Maak kennis met Evert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.