Ga naar de inhoud

Gereedschappen

Sla de spijker op de kop

Professioneel gereedschap kopen

Gereedschap wil je gewoon voor elkaar hebben. Voor jouw mensen. Dat moet snel en makkelijk. Niet dat je continu moet zoeken en dat het bij Jan en Alleman vandaan komt. Gewoon één leverancier voor alles. Voor al je bedrijfsgereedschap. Dat moet niet moeilijk zijn.

Gereedschap. Makita gereedschap. Festool, Hikoki, Topcon en Kelfort. Je bent er nog niet. Ook gereedschap van Bahco, Van Voorden en Knipex. Dat was nog maar een kleine greep uit onze gereedschap.

Bouwgereedschap

Wij hebben het in huis. Gereedschappen om mee te bouwen, maar ook om op te bouwen, als een rolsteiger, kabelhaspel en een bouwlamp van Kelfort. Samen kunnen we het maken.

Handgereedschap

De gereedschappen zijn gelijk klaar om aan de slag te gaan. Al vragen we wel om meer mankracht van je medewerkers om de klus te klaren.

Hovenier

Ploeteren in de aarde is de dagelijks klus van je medewerkers. De aanleg en het onderhoud van tuinen en andere groenvoorzieningen, vraagt immers om vakmannen met professioneel gereedschap.

Klimmaterialen

Voor als je medewerkers het werk hogerop willen zoeken, hebben we verschillende klimmaterialen in ons assortiment. Denk aan ladders, werktrappen en steigers. Veiligheid staat tenslotte voorop!

Machines

Om machines kunnen we niet meer heen. Gelukkig, want het maakt het werk voor je medewerkers gemakkelijker én leuker. Je verwacht goed werk van je medewerkers. Stuur ze op pad met gereedschappen die perfect werken.

Rioolgereedschap

Gereedschappen die je kan inzetten voor het ontstoppen van afvoerbuizen. Dat vergt vakmanschap en speciaal gereedschap. Wij werken met gereedschappen van topmerken.

Schoonmaak

Naast een veilige werkomgeving, zorgen we graag voor een schone werkomgeving. Hoe dan? Met bijvoorbeeld papier, poetsdoeken, afvalzakken, borstels, veger, stoffer en blik.

Stratenmaker

Straathamers, mokers en sloopbeitels. Dat klinkt allemaal bekend in je oren. Bij ons trouwens ook. Want dat verkopen we al sinds 1975. Dat geldt ook voor de waterpas en al het andere gereedschap voor stratenmakers.

Schilder

Schilderen lijkt heel eenvoudig, maar we weten allebei dat het vraagt om vakmanschap. Het gaat ook om ontvetten, schoonmaken en opschuren. Regel jij de verf en de vakmannen? Dan doen wij de rest!

Afspraak maken?

Maak kennis met Joost.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar