Ga naar de inhoud

Branches

Transport en logistiek

Werkkleding transport en werkkleding logistiek bestellen

Jij regelt werkkleding transport. Maar, daarnaast ook nog eens werkkleding logistiek. Dat vraagt veel van je. Jij moet namelijk met iedereen rekening houden. Denk aan een orderpicker, heftruck chauffeur, koerier, planner, vrachtwagenchauffeur, logistiek manager en noem ’t maar op. Wij van HKV helpen je graag een handje in dit proces.

De keuze is aan jou

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om voor elke functie een ander kledingpakket aan te schaffen. Dit hoeft echter niet. Veel werkkleding kan namelijk gewoon hetzelfde zijn. Denk aan een spijkerbroek van 247 Jeans. Dit kledingstuk kan gedragen worden door een planner, maar bijvoorbeeld ook door een vrachtwagenchauffeur. Handig toch?

Welke werkschoenen wil jij?

Bij schoenen zoals klompen is het een ander verhaal. Vrachtwagenchauffeurs vinden dat fantastisch. Het is natuurlijk erg praktisch bij het in- en uitstappen. Maar, een orderpicker wordt hier minder blij van. Daar geef je de voorkeur aan werkschoenen met een S3-classificatie. Dit is belangrijk voor de veiligheid van jouw collega.

Geclassificeerde werkschoenen

We hebben ook moderne werkschoenen met zo’n classificatie. Dat is dan weer handig voor een planner die op kantoor en in het magazijn loopt. Dit past bij zijn representatieve outfit, maar het is ook nog eens veilig. Als je ons vraagt wat de beste keuze voor jou is, zeggen wij: houd het in de basis overal hetzelfde. Zowel voor bedrijfskleding transport als bedrijfskleding logistiek. Per functie kun je het dan aanvullen met specifieke wensen en eisen. Als we alles hebben samengesteld, bestellen jouw mensen heel makkelijk hun eigen kledingpakket via ons bestel management systeem.

Waarom HKV?

Bij HKV bestel je gemakkelijk werkkleding transport en werkkleding logistiek. Ook zijn we snel als het over het PBM en voertuigreclame gaat. We vinden kwaliteit en persoonlijk contact erg belangrijk. Dit komt terug in het feit dat jij een vast contactpersoon krijgt die jou door en door kent. Daarnaast bieden we een vrijblijvend gesprek aan, die puur gericht is op jouw wensen en behoeften. Maak daarom direct jouw afspraak, je hebt niets te verliezen!

“Chauffeurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf, dus het is belangrijk dat zij er netjes bijlopen.”

Gerrit Jan Mulder - Directeur St vd Brink

Afspraak maken?

Maak kennis met Joost.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine