Ga naar de inhoud

Branches

Overheid en gemeenten

Bedrijfskleding met een
voorbeeld
functie

Als overheid of gemeente heb je een voorbeeldfunctie. Daarom is het ook van belang dat je hier jouw werkkleding op aanpast. Medewerkers in het nieuw steken is een eitje als je het aan HKV vraagt. Met de keuze of je voor een standaard, uniek of gecombineerd kledingpakket moet gaan tot aan de wensen van levering. Lees snel verder en ontdek ons aanbod en service hierin.

Wat betekent duurzaamheid voor jullie?

Jij hebt keuze over het materiaal bedrijfskleding overheid en gemeenten. De vraag is alleen: hoe bewust koop jij jullie bedrijfskleding? Grote kans dat jij je niet eens bewust bent van de keuzes die je hierin hebt. Bij HKV vinden wij het belangrijk dat je kiest wat voor jullie het meest duurzaam is. Wil je advies over welk materiaal het beste past? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak.

Passessie op jullie locatie

Als je dan de keuze hebt gemaakt voor bedrijfskleding gemeenten of bedrijfskleding overheid krijg je vervolgens een passessie. Zo hebben jij en HKV 100% garantie dat het bij elke medewerker past. Wij komen naar jullie, want dan hoeft jullie team niet heen en weer te komen. Heb je meer locaties of geen ruimte voor een passessie? Geen probleem! Daar heeft HKV ook een oplossing voor. Verloopt de zoektocht van bedrijfskleding bij jullie via een aanbesteding of tender. Dan mag je ons uiteraard ook bellen.

Waarom HKV?

Naast dat je bedrijfskleding overheid op maat en bedrijfskleding voor gemeenten op maat kunt bestellen snappen we dat je nog meer redenen wilt waarom je nu voor HKV zou moeten kiezen. HKV biedt ook levering aan huis of een andere gewenste locatie als optie. Daarnaast kun je snel bedrijfskleding bestellen via een app. Ook staan we voor service en kwaliteit. Dit merk je aan onze persoonlijke aanpak. We schuiven graag bij jou aan tafel om jouw wensen en behoeften te bespreken. Ook heb jij in het gehele proces een vaste contactpersoon, die dus volledig op de hoogte is en meedenkt. Ben je enthousiast geworden? Maak dan meteen een afspraak.

‘We hebben nieuwe kleding die is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dat is een high-tech stof, die enorm goed ademt. We hebben het getest bij sloopwerken en veel collega’s waren dolenthousiast.’

Maarten Schutte – KAM-coördinator Bnext.nl

Afspraak maken?

Maak kennis met Berto.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine