Ga naar de inhoud

Branches

Bouw & industrie

werkkleding civiele techniek

Bedrijfskleding bouw & industrie bestellen

Jullie zijn (industrie)bouwers. Jullie kunnen wel tegen een stootje. Deze kracht verwacht je ook van bedrijfskleding bouw en bedrijfskleding industrie. Niet meer en niets minder dan werkkleding dat lekker meebeweegt tijdens het sjouwen.

Door wind- en waterdichte jackets en werkkleding bouw kunnen jouw mensen door weer en wind werken. Dus die bouwkeet wordt dan alleen gebruikt om te schaften. Niet om te schuilen.

Wat heb jij exact nodig?

De bouw en industrie is een harde sector dus moet de werkkleding hier vast en zeker op aansluiten. Of het nu winter of zomer is. Het moet zeker geen verschil maken in bescherming. Veiligheid is namelijk een van de belangrijkste elementen! In de winter werken we met een aantal lagen. Dit gaat om een basislaag, dunne tussenlaag, warme tussenlaag en buitenlaag. Dan zijn jouw mensen met werkkleding bouw 100% beschermd als ze de volle (winter)laag over zich heen krijgen. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijfskleding industrie.

Jij en HKV hebben een overeenkomst

Vast wel meer dan één, maar dat ontdek je als met ons aan tafel gaat. Wij zijn namelijk ook bouwers. Wij bouwen aan een groenere wereld. En dan kunnen wij echt niet zonder jou. Wat wij van jou nodig hebben is 60 minuten. Dan kunnen wij toelichten welke bedrijfskleding voor jullie duurzaam is.

Bij het kopen van bedrijfskleding bouw of bedrijfskleding industrie is het belangrijk om te weten wat het effect is van jouw aankoop. Een T-shirt kost al 871,25 liter water. Dat zijn 13 douchebeurten. Kies je dan nog voor gewone werkkleding of voor circulaire werkkleding bouw?

Waar je op wilt bouwen

Bij werkkleding bouw wil je advies wat voor jullie wel of niet werkt. Dan wil je een oplossing voor zichtbare bilspleten en wil je er ook vanuit gaan dat bedrijfskleding industrie allemaal op tijd wordt geleverd. Heb jij ook zo’n partij nodig waar je op kan bouwen? Dan moet je zeker bij HKV zijn.

werkkleding civiele techniek

“Je slaat drie vliegen in één klap: vrijheid, gemak en uniformiteit.”

Rutger den Drijver - Quality, Health, Safety & Environment Swietelsky

Afspraak maken?

Maak kennis met Bert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine