Ga naar de inhoud

Gebruik jij aluminium (verkeers) borden?

Dat kan anders. Met veel minder CO2 uitstoot en door hergebruik van grondstoffen. Het zijn rijstvlies verkeersborden. Deze duurzame verkeersborden versplinteren niet en zijn bestendig tegen vocht, rot en allerlei schimmels.

Van rijstafval naar rijstvlies verkeersborden
Wereldwijd gooien we zo’n 140miljoen ton rijstvliezen weg. Of die worden ook wel verbrand. Door juist dit rijstafval in te zetten, hebben we geen nieuwe grondstoffen nodig. Ook hoeft er geen rijst speciaal verbouwd te worden voor deze duurzame verkeersborden. Dat bespaart weer veel bomen.

Meer dan duurzame verkeersborden
Het rijstafval wordt in een speciale mal geperst, waardoor het de juiste vorm krijgt. Hierdoor kunnen we niet alleen duurzame verkeersborden maken, maar allerlei borden. Parkeerbordjes, borden op de bouwplaats of waar je ook een bord voor nodig hebt.

Langere levensduur dan aluminium verkeersborden
Je krijgt deze duurzame verkeersborden geleverd inclusief een garantie van 80 jaar. Dat is namelijk de levensduur van rijstvlies verkeersborden. Dat overtreft met gemak de levensduur van 25 jaar van aluminium verkeersborden.

Na die 80 jaar of bij eventuele schade kan je de duurzame verkeersborden weer inleveren en gebruiken we ze in het bestaande productieproces. Hier is geen verhitting voor nodig. Dit maakt dat deze rijstvlies verkeersborden 100% circulair zijn.

Inclusief duurzaam folie
De rijstvlies verkeersbordenkrijg je natuurlijk inclusief retro-reflecterende folie. Hiervoor gebruiken we inkt zonder oplosmiddel. Dat is een stuk minder belastend voor het milieu dan zeefdruk of andere printtechnieken.

 Alles op een rijtje
·      Duurzaam en recyclebaar
·      100% watervast
·      De (verkeers)borden zijn zeer licht
·      Geen aantasting door insecten
·      Permanent UV-bestendig
·      Zeer weinig uitzetting en inkrimping
·      Geen barsten of splinters
·      Bestand tegen rot
·      Vrij van hechtmiddelen
·      Onderhoudsarm
·      Kappen van bomen is niet nodig
·      Lange levensduur
·      Gemaakt van hernieuwbare bronnen

Kies jij voor duurzame verkeersborden? Of wil je meer informatie? Bel of app ons gerust op 0344 – 22 76 00 of mail via info@hkvochten.nl.

Afspraak maken?

Maak kennis met Evert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

Gerelateerd nieuws

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine