Ga naar de inhoud

Wie heeft de korte broek aan op de werkvloer?

Vorige week waren er tropische temperaturen in ons land, terwijl deze week de zomer kletsnat van start is gegaan. Stiekem hadden we dit wel kunnen verwachten, want dit is natuurlijk typisch Nederlands weer. Maar… het geeft je gelijk stof tot nadenken om je onder allerlei weersomstandigheden te kleden. Vooral als je de hele dag buiten werkt. Want werken jouw medewerkers altijd met een lange werkbroek of halen ze met de hitte een korte werkbroek uit de kast?

Wat wij bij HKV heel belangrijk vinden is dat je medewerkers veilig werken. Wij voelen ons hier namelijk verantwoordelijk voor. Laten we eens samen kijken naar jullie werkomstandigheden.

• Worden jouw medewerkers blootgesteld aan chemische, biologische en/of schadelijke middelen?
• Werken ze met, of in de buurt van, hete of gloeiende materialen of stoffen?
• Werken ze in een warme omgeving (bijvoorbeeld bij ovens, op een bouwplaats of in ruimtes zonder airconditioning)?
• Zijn er scherpe materialen aanwezig op de werkvloer?

Als je minstens één keer ‘ja’ antwoordt op bovenstaande vragen, dan raden wij een korte broek sterk af. Alles voor de veiligheid van jouw medewerkers. Want eerlijk is eerlijk, een lange werkbroek biedt meer bescherming dan een korte broek.

Wanneer jouw medewerkers wel in een korte werkbroek kunnen werken, adviseren wij jou om ze alvast aan te schaffen voor de volgende hittegolf. Wist je dat wij je hierin graag ontzorgen? Check bijvoorbeeld onze Dassy short. Een ideale werkbroek met talrijke zakken voor een duimstok, tangen, messen, een telefoon en nog véél meer.

Bel ons voor persoonlijk advies! Dat vinden wij leuk. Onze mensen die je aan de telefoon spreekt werken trouwens altijd in een lange broek, terwijl jouw bestelling wordt verpakt door onze harde werkers in een korte broek. Die werken zich namelijk écht in het zweet. Dan weet je direct hoe wij bij HKV te werk gaan.

Afspraak maken?

Maak kennis met Evert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

Gerelateerd nieuws

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine