Ga naar de inhoud

Drie GPS meetsystemen met verschillende charmes

Wil je eenvoudig landmetingen doen? Bel jullie landmeter maar af, want met één van onze GPS meetsystemen van Apglos of Nestlé GNPS 42 kunnen jouw mensen zelfstandig aan de slag. Je meet eenvoudig percelen, objecten of andere oppervlakten en je zet direct coördinaten uit. Met alle landmetingen tot op de centimeter nauwkeurig. Dus hier heb je geen landmeter voor nodig.
GPS meetsysteem

Je hebt keuze uit drie GPS meetsystemen. Van het merk Aglos of de Nestle GNPS 42. Elk systeem heeft zijn eigen charmes. Waar de ene hufterproof is, is het andere GPS systeem veel lichter en compacter. Hier heb je wat informatie over de GPS meetsystemen:

1.  Gottlieb Nestle GNPS-42
De Nestle GNPS-42 scoort hoog op comfort. Het GPS systeem is licht in gewicht, namelijk maar 1,8 kg. Dit komtdoor de Helix Antenne die verwerkt zit in de staaf zelf. Alles zit compact in één handige draagtas. Het GPS systeem heeft een batterijduur van 6 uur.  Gemaakt in Duitsland. €5790,00 excl. btw

Inclusief software licentie voor het eerste jaar en exclusief RTK €750,00 excl. btw.
Voor het servicepakket met de software licentie betaal je jaarlijks €500,00 excl. btw
en voor de GPS methode Real Time Kinematic (RTK) €750,00 excl. btw.

Apglos GPS meetsystemen
De twee GPS meetsystemen van Apglos zijn zwaarder van gewicht, maar zijn wel meer hufterproof. Op de tablet kan je, naast touchscreen, ook met knopjes werken. Handig voor jouw mensen in koude weersomstandigheden. Je meet gemakkelijker een haakse hoek en je kan Klic-meldingen importeren. Het GPS systeem geeft je zelfs kansen om in een bos te meten.

Het is bij Apglos mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten of gebruik te maken van pay-per-use. Het jaarabonnement bestaat uit:
·        1x jaarlicentie Apglos Survey Wizard
·        1x RTK correcties voor één jaar
·        1x jaarabonnement voor datagebruik (750 MB permaand)

De jaarlijkse kosten na het eerste jaar voor het Apglos abonnementenpakket bedragen €1400,00 excl. btw.
De software updates voeren we kosteloos uit.

Met pay-per-use werken we met een pakket van 130.000 munten. De handelingen die je dan uitvoert met het GPS systeem worden dan verrekend met de munten. Dit zou bij jullie bedrijf passen als jullie het GPS systeem maandelijks gemiddeld twee keer of minder gaangebruiken.

2. Type Start
Dit type heeft een landmeetantenne inclusief kabel. Het GPS systeem heeft een batterijduur van 5uur.
Pay-per-use:                      €2499,00 excl. btw
Jaarabonnement:            €2949,00 excl. btw

3. Type Plus
Dit type werkt op een EmlidReach RS2 GPS ontvanger. De benaming mag je vergeten, maar deze staat bekend om zijn vele opties. Je kan instellingen aanpassen in de ontvanger, een verbinding maken maken een radio en noem ’t maar op. Dit GPS systeem heeft een batterijduur van 10 uur.
Pay-per-use:                      €3999,00 excl. btw
Jaarabonnement:            €4499,00 excl. btw

Dat is een partij informatie over onze GPS meetsystemen.
Wil je advies welk GPS systeem bij jouw bedrijf past?
Laat het ons weten! Plan hier een afspraak in!

Afspraak maken?

Maak kennis met Evert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

Gerelateerd nieuws

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine