Ga naar de inhoud

Duurzame RWS kleding

Voor duurzame RWS werkkleding moet je bij HKV zijn. In plaats van ‘normale’ werkkleding krijg jij duurzame werkkleding van hoge kwaliteit. Ook streven wij naar een service waar je ‘u’ tegen zegt. Naast duurzame werkkleding bieden wij namelijk nog iets heel essentieels en dat is het contact met onze klanten. Dit vinden wij ook nog eens het allerleukste om te doen! Door het dragen van duurzame bedrijfskleding draag jij ook je steentje bij aan een beter milieu. Lees snel verder en ontdek duurzame Rijkswaterstaat kleding van HKV.

Kies vanaf nu voor duurzame Rijkswaterstaat kleding

Het is de nieuwste ontwikkeling van duurzame bedrijfskleding: duurzame Rijkswaterstaat werkkleding. Hier gaat het om bedrijfskleding die aan de richtlijnen van de Rijkswaterstaat voldoet. Maar, dan natuurlijk in de duurzame vorm!

Wij streven altijd naar het complete plaatje. Dit geldt ook voor de duurzame RWS bedrijfskleding. De kleur, de klasse, de reflecterende banden, de kwaliteit en noem ’t maar op: alles klopt! RWS werkkleding bestaat uit een grote portie biologisch katoen. Dat is materiaal zonder schadelijke en chemische stoffen. Duurzame RWS werkkleding wordt verder aangevuld met gerecycled polyester. Dat is bestaande plastic dat wordt gesmolten zodat er nieuwe vezels ontstaan. Recycling vinden wij namelijk een belangrijk element.

RWS werkkleding vs. duurzame RWS werkkleding

Hoogstwaarschijnlijk lopen je medewerkers nu in ‘normale’ Rijkswaterstaat bedrijfskleding rond. Dan hebben we het over ‘niet duurzame bedrijfskleding’. Toch zit er wel degelijk verschil tussen beide soorten. Dit heeft niet alleen met het effect op het milieu te maken. Duurzame RWS werkkleding is namelijk kleding met meer bewegingsvrijheid. Dit komt door het stretch materiaal en de gesegmenteerde striping. Hier komt ook nog eens bij dat je de levensduur van de duurzame Rijkswaterstaat kleding verlengd wordt. Dit type werkkleding is getest en blijft intact tot maar liefst 50 wasbeurten. Voor niet-duurzame RWS bedrijfskleding geldt dat dit maar tot 40 wasbeurten is. Je bent dus dubbel duurzaam bezig met duurzame Rijkswaterstaat kleding!

Daarnaast bespaar je ook nog eens water, tijd en energie én minder CO2 uitstoot. Dit is mogelijk dankzij de ‘Stay Fresh’ technologie. Duurzame RWS werkkleding heeft een permanente finish wat geuren tegengaat zonder de natuurlijke bacteriën op de huid aan te tasten. Dit zorgt ervoor dat duurzame RWS werkkleding langdurig fris blijft ruiken. Je hoeft het pas te wassen als de kleding echt vuil ziet. Dit bespaart ook weer tijd voor het personeel.

Het aanbod in circulaire Rijkswaterstaat kleding

Voor ons kan het niet duurzaam genoeg zijn. HKV gaat dan ook liever voor circulaire Rijkswaterstaat kleding in plaats van duurzame RWS werkkleding. Circulaire kleding wordt volledig gerecycled. Duurzame kleding mist deze eigenschap nog. Voor nu hebben wij duurzame Rijkswaterstaat werkkleding in het assortiment. Als je ons al langer kent dan vandaag, weet je dat we altijd scherp zijn op de nieuwste ontwikkelingen. We houden je op de hoogte als er circulaire RWS werkkleding beschikbaar is.

"Ga voor meer bewegingsvrijheid met duurzame RWS kleding"

Waarom HKV?

Je kunt bij ons terecht voor goed advies en kwaliteit. Wij vinden namelijk dat advies begint met goed luisteren. Wij willen jouw situatie en behoeften graag begrijpen. Het persoonlijke contact maakt van HKV een betrokken partner die proactief meedenkt en duidelijk communiceert. Een goed proces zorgt er voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Naast bedrijfskleding kun je ook PBM en werkschoenen bij ons vinden. Voor diverse branches. HKV staat bekend om het brede aanbod, maar zeker ook om de flexibiliteit. Jij bepaalt waar het persoonlijke adviesgesprek plaatsvindt. Je wordt geholpen door een vast contactpersoon. Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk, evenals het nakomen van afspraken. Fouten lossen we direct en goed op. Een keertje praten? Maak dan direct een afspraak. Wil je meer te weten komen over duurzame RWS kleding? Neem dan contact met ons op door hier jouw gegevens achter te laten. Je kunt ons ook telefonisch bereiken.

Afspraak maken?

Maak kennis met Evert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

Gerelateerd nieuws

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine