Ga naar de inhoud

Werkkleding heren

Zonder gedoe bij HKV

Eenvoudig werkkleding heren bestellen

Werkkleding heren kopen zou zo gepiept moeten zijn. Werkkleding heren maar ook werkkleding dames. Van smalle maten tot XL. Bij HKV wordt het bestellen van de juiste werkkleding een makkie.

Passende werkkleding heren

Bij het bestellen van werkkleding heren is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Er bestaan namelijk verschillende soorten werkkleding. Zo is er werkkleding speciaal voor heren, universele werkkleding en werkkleding dames. Belangrijk is dat de werkkleding netjes en lekker zit. Ook moet het zeker niet krimpen na een paar wasbeurten. Daarnaast is het goed om stil te staan bij de mogelijkheden voor duurzame werkkleding. Bekijk de mogelijkheden voor duurzame werkkleding heren.

Werkkleding heren in stijl

Bij HKV in het assortiment vind je veel werkkleding voor heren. Merken zoals Tricorp, Dassy en Helly Hansen. Kies een kledingpakket uit, logo erop en gaan! Bekijk de mogelijkheden voor het borduren of het bedrukken van de werkkleding en kies een toepassing die bij jouw bedrijf past. Voer de huisstijl helemaal door en kies voor specials. Zo kun je er voor kiezen om het label van de rits te laten bedrukken en kies je voor jullie kleur als biesje in de mouw. Sta stil bij wat je wilt uitstralen en zorg ervoor dat medewerkers zich verbonden voelen en veilig kunnen werken. Kom je er niet helemaal uit of wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem contact op of laat een bericht achter.

Razendsnel bestellen

Bestel werkkleding heren makkelijk en snel via ons bestel managementsysteem. Razendsnel en makkelijk. Dat kunnen de mannen helemaal zelfstandig met een eigen kledingbudget. Ze kiezen uit een assortiment bedrijfskleding heren en persoonlijke beschermingsmiddelen die we samen met jou hebben uitgekozen. Uiteraard in eigen huisstijl.

Werkkleding heren wassen

Medewerkers kunnen in veel gevallen hun werkkleding makkelijk zelf wassen. Toch is dit niet voor alle soorten werkkleding het geval. Voornamelijk bij beschermende werkkleding heren met een normering werkt het anders dan bij ‘normale’ werkkleding. Door deze werkkleding zelf te wassen slijt de beschermende laag. Laat het wassen van deze werkkleding heren maar aan HKV over. Allereerst willen we weten waar de werkkleding gedragen wordt. Daarnaast willen we weten wanneer en hoe vaak de werkkleding heren gewassen moet worden. De rest regelt HKV.

Meer weten over de mogelijkheden voor werkkleding mannen bij jou op de werkvloer? Werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding. Je vind het bij HKV. Telefonisch, per mail of bezoek je liever onze showroom? Je kan bij ons gewoon de deur platlopen.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar