Ga naar de inhoud

Werkkleding dames

Dat als gegoten zit

Bestel goed zittende werkkleding dames

Werkkleding voor dames heb je niet overal. Gelukkig heeft HKV wel werkkleding dames in het assortiment. Werkkleding is immers allang niet meer alleen voor mannen. Daarom vind je bij HKV naast werkkleding mannen ook werkkleding dames. Duurzaam en speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

 

Goed zittende werkkleding dames

Ook op de werkvloer wil je er verzorgd bijlopen. Mooie getailleerde werkkleding en liever geen hobbezak. Helaas is dit niet niet altijd het geval. Dit komt vaak omdat er werkkleding wordt ontwikkeld die door mannen en vrouwen gedragen kan worden. Een soort universele werkkleding. Bij HKV vinden we dat helemaal niks en daarom vind je bij ons goed zittende werkkleding dames. Zo lopen ook de dames er op de werkvloer representatief bij.

Laat werkkleding dames borduren

Werkkleding dames in jullie eigen huisstijl? Ook de dames wil je herkenbaar de werkvloer op sturen. Dit zodat alle werknemers zich verbonden voelen en veilig kunnen werken. Bij HKV snappen wij dit heel goed.

Jouw logo en huisstijl kunnen op 2 manieren worden verwerkt in de werkkleding dames. Zo kun je er voor kiezen om jouw logo te laten borduren. Hierbij krijg je 100% garantie tegen het verkleuren en krimpen. Maar er is ook werkkleding die niet geschikt is om te borduren. Je kunt ook kiezen voor het bedrukken van jouw werkkleding. Dan weet je zeker dat de kleuren van jouw logo en huisstijl helemaal kloppen. Weten welke werkkleding dames het beste bij jullie past? Ga je voor borduren of bedrukken? Tijd voor een persoonlijk gesprek. We vertellen je er graag alles over.

Duurzame werkkleding dames

Bij HKV hebben we werkkleding dames is alle kleuren en maten. Maar we hebben ook duurzame werkkleding. We hebben zelfs de keuze uit circulaire werkkleding dames. Dit is werkkleding dames die voor 50% uit gerecyclede kleding gemixt en voor 50% uit gerecycled polyester. Ook kun je bij HKV terecht voor het recyclen van werkkleding. Wanneer een dame uit dienst gaat en de werkkleding niet meer hergebruikt kan worden. Of wanneer bedrijfskleding versleten is. Zo zorgen we dat de werkkleding opnieuw wordt ingezet voor nieuwe werkkleding of andere artikelen en hoef jij verder niet over na te denken over waar je al die kleding moet laten.  Bij HKV weten we wel raad met jouw oude werkkleding dames

Wil je meer informatie over duurzame werkkleding dames of heb je een andere vraag? Neem contact op of laat een bericht achter.

Hoe maken wij het verschil?

Onze service is gericht op een persoonlijke aanpak. Wij werken bijvoorbeeld met een vast contactpersoon. Fouten kan iedereen maken, dus als dit gebeurt zullen wij deze snel en goed oplossen. Ons aanbod wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jullie bedrijfskleding kan besteld worden via ons bestel management systeem.

Liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Een keertje in gesprek gaan? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar