Ga naar de inhoud

Duurzame bedrijfskleding

van kwaliteit

Bedrijfskleding van duurzame materialen

Duurzame bedrijfskleding wint steeds meer aan populariteit en is tegenwoordig een ware trend. Bedrijven en organisaties kiezen steeds vaker voor bedrijfskleding die gemaakt is van duurzame materialen. Als specialist op het gebied van bedrijfskleding vinden wij deze ontwikkeling fantastisch. Waarom? Omdat duurzame bedrijfskleding niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor de werknemers die het dragen. We vertellen je graag meer over de voordelen van duurzame bedrijfskleding.

 

Een positieve impact op het milieu

Traditionele productiemethoden voor kleding zijn vaak erg belastend voor het milieu. Er worden grote hoeveelheden water, energie en chemicaliën gebruikt bij het maken van bedrijfskleding. Bovendien is de kledingindustrie verantwoordelijk voor een grote hoeveelheid CO2-uitstoot. Door te kiezen voor duurzame bedrijfskleding kun je als bedrijf bijdragen aan een beter milieu.

Comfortabele, duurzame bedrijfskleding

Duurzame bedrijfskleding heeft niet alleen voordelen voor het milieu. Ook voor jullie als organisatie heeft het voordelen. Duurzame kleding is vaak gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel zijn om te dragen. Ook zijn duurzame materialen vaak beter bestand tegen slijtage en gaan ze dus langer mee. Dat betekent dat je collega’s minder snel nieuwe kleding nodig hebben, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jullie portemonnee.

Extra voordeel

Een ander voordeel van duurzame bedrijfskleding is dat het een positieve uitstraling heeft naar jullie klanten en andere stakeholders. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de impact van hun consumptiegedrag op het milieu en de samenleving. Als jullie als bedrijf laten zien dat jullie je daarvan bewust zijn en jullie verantwoordelijkheid nemen, kan je zeker weten rekenen op waardering en loyaliteit. Dat is mooi meegenomen met duurzame bedrijfskleding.

Duurzame bedrijfskleding kopen

Hebben wij jou ook overtuigd voor duurzame bedrijfskleding? Uiteraard krijg je van ons eerlijk advies over duurzame bedrijfskleding. Je hoort het ook als een wegwerp overall beter bij jullie past, terwijl deze minder duurzaam is dan een overall van gerecyclede materialen. Wil je advies over duurzame bedrijfskleding? Laat je contactgegevens achter.

Hoe maken wij het verschil?

Onze service is gericht op een persoonlijke aanpak. Wij werken bijvoorbeeld met een vast contactpersoon. Fouten kan iedereen maken, dus als dit gebeurt zullen wij deze snel en goed oplossen. Ons aanbod wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jullie bedrijfskleding kan besteld worden via ons bestel management systeem.

Liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Een keertje in gesprek gaan? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar