Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding heren

Een makkie bij HKV

Eenvoudig bedrijfskleding heren bestellen

Bedrijfskleding voor heren kopen is niet moeilijk. Bedrijfskleding kopen is sowieso ’n makkie. Maar veel bedrijfskleding is standaard een herenmaat. Dat is ideaal als er allemaal mannen werken bij jullie bedrijf. Werken er bij jullie ook dames? Bedrijfskleding voor dames heeft HKV ook. 

Let op bij bedrijfskleding heren

Wat dus belangrijk is bij bedrijfskleding heren, is dat het ook daadwerkelijk door mannen gedragen gaat worden. Er bestaat namelijk ook bedrijfskleding dat door mannen én vrouwen gedragen kan worden. Daarnaast bestaat er ook bedrijfskleding dat uitsluitend voor dames bedoeld is. Het mooie hiervan is dat deze kleding getailleerd is, en daardoor een mooie pasvorm heeft. Voor zowel bedrijfskleding heren, als voor de dames, is ons advies om het bewust te kopen. Bekijk hier de mogelijkheden van duurzame bedrijfskleding heren.

Speciale bedrijfskleding heren

In ons assortiment hebben we veel bedrijfskleding voor heren. Merken als Helly Hansen, Tricorp en Dassy. Je kiest dan een kledingpakket uit en daar bedrukken of borduren wij jullie logo op. Als je helemaal je huisstijl wil doorvoeren, kies dan voor: specials. Dan kan jullie bedrijfsnaam op het label van de rits gedrukt worden en jullie kleur als biesje van de mouw.

Razendsnel bestellen

Bedrijfskleding heren is makkelijk te bestellen via ons bestel management systeem. En jawel, dat kunnen de mannen helemaal zelfstandig. Met een eigen kledingbudget kiezen ze uit een assortiment bedrijfskleding heren en PBM die we samen met jou hebben bepaald. Uiteraard in eigen huisstijl.

Bedrijfskleding heren wassen

Bedrijfskleding heren gaat toch gewoon met de mannen mee naar huis? Dat gooien ze thuis toch in de wasmachine. Er mankeert namelijk niks aan hun handen. Klopt. Dat kan ook. Maar niet bij alle bedrijfskleding heren.

Voornamelijk bij veiligheidskleding met normeringen werkt het anders. Door deze bedrijfskleding heren te wassen slijt de beschermende laag. Laat het wassen maar over aan HKV. Waar, wanneer en hoe vaak? Dan willen we eerst weten waar de mannen de bedrijfskleding dragen. Werken in de modder of een veiligheidsjas als decoratie aan de kapstok, maakt wel verschil. Wil je meer weten? Laat hier een bericht achter.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar