Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding dames

Dat als gegoten zit

Speciaal bedrijfskleding voor dames

Bedrijfskleding voor dames heb je niet overal. Gelukkig heeft HKV het wel in ’t assortiment. Bij sommige branches gaan ze er nu eenmaal vanuit dat het ‘mannenwerk’ is en hebben ze daarom geen bedrijfskleding voor dames in het assortiment. Die stereotypering vinden wij veel te ouderwets.

 

Bedrijfskleding dames dat zit als gegoten

Ook op de werkvloer wil je er verzorgd bijlopen. Liever geen hobbezak, maar gewoon bedrijfskleding wat mooi getailleerd zit. Maar dat is niet altijd het geval. Je komt namelijk ook bedrijfskleding tegen dat door mannen én vrouwen gedragen kan worden. Een soort universele bedrijfskleding. Bij HKV vinden we dat niet altijd de oplossing. Laat bedrijfskleding dames maar aan ons over.

Borduren van bedrijfskleding dames

Bedrijfskleding dames wil je wel in jullie huisstijl. Dat snappen we helemaal. Ook de dames wil je herkenbaar het werkveld in sturen. Jouw logo kan op twee manieren op de werkkleding voor dames verwerkt worden: door middel van borduren of bedrukken.

Bij borduren krijg je 100% garantie dat het niet verkleurt en krimpt, terwijl je bij bedrukken zeker weet dat de kleuren van je logo precies zijn zoals het hoort. Dan heb je ook nog bedrijfskleding wat niet mogelijk is om te borduren. Tijd voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we je exact vertellen welke bedrijfskleding voor dames het beste bij jullie past.

Duurzame bedrijfskleding dames

Bedrijfskleding dames heb je ook in het groen. In alle kleuren, maar met groen bedoelen we: duurzaam. Je kan zelfs kiezen uit circulaire bedrijfskleding. Dan bestaat het uit 50% gerecyclede kleding gemixt met 50% gerecycled polyester.

Bij HKV kun je ook terecht om je bedrijfskleding te laten recyclen. Voor versleten bedrijfskleding of wanneer een dame uit dienst gaat en haar bedrijfskleding niet meer hergebruikt kan worden. Dan zorgen wij dat de bedrijfskleding opnieuw wordt ingezet voor nieuwe bedrijfskleding of andere artikelen. Dit richten we trouwens heel eenvoudig in. Dan kost het jou bijna geen tijd. Da’s pas duurzaam werken. Wil je meer weten? Laat hier een bericht achter.

Hoe maken wij het verschil?

Onze service is gericht op een persoonlijke aanpak. Wij werken bijvoorbeeld met een vast contactpersoon. Fouten kan iedereen maken, dus als dit gebeurt zullen wij deze snel en goed oplossen. Ons aanbod wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jullie bedrijfskleding kan besteld worden via ons bestel management systeem.

Liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Een keertje in gesprek gaan? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar