Ga naar de inhoud

Werkkleding met logo

Het visitekaartje van je bedrijf

Werkkleding met logo op je borst

Werkkleding met logo van jullie bedrijf is tegenwoordig bijna onmisbaar. Het geeft de kleding een persoonlijke en herkenbare uitstraling. Maar hoe kies je de beste optie voor jullie bedrijf? Of je nu een klein logo op de borst wilt of juist bedrijfsinformatie op de rug, met zoveel keuzes en mogelijkheden is het begrijpelijk dat je het beste advies wilt.

Ons aanbod

Ons aanbod is uitgebreid en we hebben werkkleding met logo voor alle branches en werkzaamheden, van verschillende merken en in diverse maten. Maar wat wij het belangrijkst vinden is dat de keuze die jullie maken, echt bij jullie past. We gaan daarom graag samen met je in gesprek over wat jullie willen voor je werkkleding met logo. Of het nu gaat om specials of een kledingpakket van bijvoorbeeld Helly Hansen. Jouw wensen zijn onze opdracht.

Bedrukken vs. borduren

Het kiezen tussen bedrukken en borduren van werkkleding met logo kan lastig zijn, omdat beide opties voordelen hebben. Hier komen wij in beeld met onze ervaring en professioneel advies. Voor werkkleding met logo’s die kleine details bevatten, is drukken ook de betere optie. Het voordeel van borduren is dat het niet van je kleding af zal gaan, dus ook geen omkijken tijdens het wassen. Of je nou werkkleding met logo bedrukt of borduurt, je hebt er gegarandeerd profijt van.

Jouw voordelen van werkkleding met logo

De voordelen van werkkleding met logo zijn onder andere herkenning en promotie van je merk of bedrijf, saamhorigheid tussen werknemers en fiscale voordelen vanaf een oppervlakte van 70 cm2.

Het fiscale voordeel van werkkleding met een logo is dat de Belastingdienst werkkleding die alleen gedragen wordt in het kader van jullie bedrijf 100% aftrekbaar maakt. Wel moet de werkkleding met logo of beeldmerk van minimaal 70 cm2 zijn voorzien. Dit bereik je door jullie werkkleding met logo, slogan of andere bedrijfsinformatie te voorzien. HKV helpt je graag bij het maken van de beste en voordeligste keuze voor jullie werkkleding met logo.

Meer dan werkkleding met logo

Naast werkkleding met logo kun je bij ons ook terecht voor PBM en werkschoenen. Wij vinden persoonlijk contact en proactief meedenken met jou enorm belangrijk. Dit maakt ons de flexibele en betrouwbare partner voor veel bedrijven die je al zijn voorgegaan. Kies voor werkkleding met logo en krijg persoonlijk advies. Wil je eens vrijblijvend met ons sparren? Laat hier je contactgegevens achter.

Hoe maken wij het verschil?

Onze service is gericht op een persoonlijke aanpak. Wij werken bijvoorbeeld met een vast contactpersoon. Fouten kan iedereen maken, dus als dit gebeurt zullen wij deze snel en goed oplossen. Ons aanbod wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jullie bedrijfskleding kan besteld worden via ons bestel management systeem.

Liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Een keertje in gesprek gaan? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar