Ga naar de inhoud

Werkkleding kopen

in een fluitje van een cent

Eenvoudig en stressvrij werkkleding kopen

Werkkleding kopen kan een tijdrovend en ingewikkeld proces zijn, vooral als je niet precies weet waar je naar op zoek bent. Gelukkig maken wij bij HKV werkkleding kopen zo eenvoudig en stressvrij mogelijk.

 

Wel meer dan 1000 artikelen

Werkkleding kopen doe je bij ons uit een uitgebreid assortiment. Zo’n assortiment waar wel meer dan 1000 artikelen in te vinden zijn. Da’s uitgebreid! Of je nu op zoek bent naar werkschoenen, werkbroeken, werkjassen of veiligheidskleding, wij hebben het allemaal. We begrijpen dat werkkleding kopen niet alleen gaat om het vinden van kleding die er goed uitziet, maar ook om het waarborgen van veiligheid. Daarom kan je bij HKV alleen werkkleding kopen die voldoen aan de strenge veiligheids- en kwaliteitseisen die gelden in jouw branche.

Gratis service bij werkkleding kopen

Dat uitgebreide assortiment maakt het werkkleding kopen niet makkelijker. Je hebt zoveel keuzes. Dan heb je advies nodig wat bij jullie past. Maar ook na het werkkleding kopen wil je een vast contactpersoon die je verder helpt. Bijvoorbeeld als een verkeerde maat is bestelt, een collega met z’n broek ergens achter is blijven hangen of versleten bedrijfskleding weg wilt gooien. Weggooien kan je beter niet doen. Wij  gooien het liever weer terug in het productieproces, zodat het weer gebruikt kan worden voor nieuwe werkkleding.

Als je werkkleding bij HKV koopt, krijg je het er gratis bij: een vast contactpersoon die precies weet wat er in jullie bedrijf speelt. Daardoor krijg je advies wat perfect aansluit. Zodat werkkleding kopen voor jou geen stress oplevert.

Razendsnel werkkleding kopen

Inmiddels weet je dat werkkleding kopen bij HKV eenvoudig verloopt. Dat is niet alles. Wij hechten namelijk ook veel waarde aan snelheid. Onze webshop is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren, waardoor werkkleding kopen en bijbestellen in een paar klikken is afgerond. Ook hebben wij ons eigen bestel management systeem, waar je collega’s zelfstandig werkkleding kopen. Uiteraard bieden we jou een snelle levering en gratis verzending.

Werkgeluk voor iedereen

Kortom, bij HKV maken we van werkkleding kopen een eenvoudig, stressvrij en zelfs plezierig proces. Ons uitgebreide assortiment, persoonlijke service en gemakkelijk bestelproces maken ons de ideale partner voor zowel jou als werkgever of inkoper, als voor je collega’s die in de kleding werken. Bakje koffie? Dan praten we verder over werkgeluk en jullie branche.

Hoe maken wij het verschil?

Onze service is gericht op een persoonlijke aanpak. Wij werken bijvoorbeeld met een vast contactpersoon. Fouten kan iedereen maken, dus als dit gebeurt zullen wij deze snel en goed oplossen. Ons aanbod wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jullie bedrijfskleding kan besteld worden via ons bestel management systeem.

Liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Een keertje in gesprek gaan? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar