Ga naar de inhoud

Van den Heuvel al veertig jaar trouwe klant

Infra

We zijn bij HKV trots op onze langdurige relaties. Sommige samenwerkingen overstijgen al meerdere generaties, zoals de inmiddels veertigjarige relatie met familiebedrijf Van den Heuvel. Van den Heuvel bouwt, onderhoudt en beheert infrastructuren voor water, energie en telecommunicatie in heel Nederland. Zij opereren vanuit tien verschillende vestigingen door het land, die vanuit het hoofdkantoor en centraal magazijn in Heesch worden bevoorraad met het juiste gereedschap en materieel voor elke klus.

We spreken Marc van Oorschot, die samen met enkele collega’s bij Van den Heuvel verantwoordelijk is voor de inkoop en verspreiding van alle materialen binnen het bedrijf. Vanuit het centrale magazijn zorgt hij, met zijn team, dat alle achthonderd collega’s door het land iedere dag over de juiste spullen beschikken.

Marc: ‘Heesch is de centrale vestiging van Van den Heuvel, van waaruit we het hele land bevoorraden. HKV is voor veel materieel en gereedschap onze grootste leverancier. Ze leveren ons afzetmateriaal voor de weg, de verkeersborden, maar ook ons handgereedschap en de persoonlijke beschermingsmiddelen. Die samenwerking is echt van oudsher steeds verder gegroeid. Ik werk hier nu 27 jaar en zolang ik hier werk, werken we al met HKV. Als alles goed loopt, dan blijven we leveranciers graag trouw. Met HKV is de samenwerking heel fijn. Als er uitdagingen zijn, dan is een simpel telefoontje genoeg om het probleem snel op te lossen. Dat vertrouwen zorgt voor een fijne samenwerking waar je op kan bouwen.’

Flexibel geleverd

‘Op een vaste dag voeren we onze bestellingen in in de webshop’, vervolgt Marc. ‘We hebben een eigen account, zodat we makkelijk kunnen bestellen. Op woensdag wordt alles op de werf in Heesch geleverd, waar wij vervolgens zorgen dat het op de juiste vestiging of bij de juiste persoon terecht komt. We werken op grote projecten, waar we specialistisch werk doen op gebied van nutsvoorzieningen.

“Als er uitdagingen zijn, is vaak een simpel telefoontje genoeg om het probleem snel op te lossen.”

Marc van Oorschot - Inkoop van den Heuvel

Goed materiaal is dan heel belangrijk. Soms hebben we artikelen met spoed nodig, of zijn er specifieke artikelen nodig die niet op de webshop staan. Meestal bel ik dan even en dan wordt het alsnog voor ons geregeld. Die flexibiliteit is heel prettig. Dat is ook de reden van onze lange samenwerking. Momenteel kan ik eigenlijk niet iets noemen wat er verbeterd kan worden. Natuurlijk gaan er wel eens dingen mis. Dat is alleen maar menselijk. Het is echter de manier waarop dat wordt opgelost die ervoor zorgt dat zo’n samenwerking al zo lang zo fijn is.’

“Soms hebben we artikelen met spoed nodig, of zijn er specifieke artikelen nodig die niet op de webshop staan. Meestal bel ik dan even en dan wordt het alsnog voor ons geregeld. Die flexibiliteit is heel prettig. Dat is ook de reden van onze lange samenwerking.”

Afspraak maken?

Maak kennis met Evert.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

Lees meer ervaringen

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine