Ga naar de inhoud

Duurzame werkkleding

van kwaliteit

Werkkleding van duurzame materialen

Duurzame werkkleding is tegenwoordig helemaal trendy. Je hoort steeds meer bedrijven die bedrijfskleding hebben van duurzame materialen. Eerlijk gezegd zijn wij als bedrijfskledingspecialist hartstikke blij met deze ontwikkeling. Waarom? We leggen het je haarfijn uit.

Er wordt tegenwoordig zoveel geroepen over duurzaamheid in onze maatschappij. En terecht ook! Het is zó belangrijk dat we nadenken over de toekomst van onze aarde. Bij HKV roepen we het niet alleen. Wij doen er ook echt wat mee. Zo gaan we met jou in gesprek over duurzame werkkleding. Je krijgt van ons eerlijk advies wat voor jullie organisatie het meest duurzaam is.

Duurzame werkkleding voor langs de weg

Eén van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzame werkkleding is: duurzame RWS werkkleding. De kleding voldoet volledig aan de richtlijnen van Rijkswaterstaat. Alleen is deze collectie duurzaam geproduceerd. Jij bespaart water, energie én CO2. Wanneer jullie duurzame werkkleding is versleten, zorgen wij dat het weer wordt gerecycled.

Duurzame samenwerkingen

Onze focus ligt op de mens, milieu en maatschappij. Als je kiest voor duurzame werkkleding bij HKV heb je de garantie dat de productie tot aan levering zo min mogelijk impact heeft op het milieu. Dit kan niet zonder onze leveranciers. Wij selecteren hun zorgvuldig, zodat het past bij onze duurzame dienstverlening:

  • Fair Wear

Onze leveranciers zijn aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Dit betekent dat de kleding is gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden met de hoogste mensenrechtennormen.

  • Oeko-Tex Standaard 100

Onze (duurzame) werkkleding getest op schadelijke stoffen en is daarom onschadelijk voor onze gezondheid.

  • ISO 9001: We hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem die aangeeft dat we voldoen aan eisen van de klanten, wet- en regelgeving en onze eigen eisen.
Duurzame werkkleding kopen

Bij HKV geloven we dat eerlijkheid en actie hand in hand gaan als het gaat om duurzaamheid. We willen niet alleen praten over duurzame werkkleding, maar ook daadwerkelijk actie ondernemen. Daarom bieden we professioneel en eerlijk advies over welke duurzame werkkleding het beste bij jou past. Heb je nog vragen over onze duurzame werkkleding? Laat hier je contactgegevens achter. Dan nemen wij razendsnel contact op.

Hoe maken wij het verschil?

Onze service is gericht op een persoonlijke aanpak. Wij werken bijvoorbeeld met een vast contactpersoon. Fouten kan iedereen maken, dus als dit gebeurt zullen wij deze snel en goed oplossen. Ons aanbod wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jullie bedrijfskleding kan besteld worden via ons bestel management systeem.

Liever face to face contact en is er geen showroom in de buurt? Geen probleem. Wij komen naar jou! Een keertje in gesprek gaan? Maak dan meteen een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar