Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding kopen

Een kleine moeite bij HKV

Bedrukte bedrijfskleding

Bedrijfskleding kopen is zo gepiept

Als je dit leest denk je misschien wel aan de laatste keer dat je bedrijfskleding moest kopen voor het personeel. Vaak gaat dit samen met veel moeite en uitzoekwerk. HKV vindt dat bedrijfskleding kopen zo gepiept moet zijn. Of dit nu voor 50 of 500 man is. Daar zit voor ons geen verschil in! Wij vinden dat bedrijfskleding kopen voor elke klant eenvoudig en snel moet werken. Maar, hoe realiseren wij dit? Lees snel verder en ontdek onze werkwijze.

Bedrijfskleding kopen bij HKV betekent: de keuze is reuze

Veel keuze in bedrijfskleding, PBM en werkschoenen. Dat is wat wij belangrijk vinden bij HKV. Elk persoon heeft namelijk weer zijn eigen smaak, wensen en behoeftes. Dit is exact de reden voor ons brede en veelzijdige assortiment. Maar, zo’n breed assortiment maakt bedrijfskleding kopen niet per se makkelijker… Waar moet je nu precies beginnen? Dit is een veelvoorkomende vraag. Erg simpel zeggen wij dan: bij een persoonlijke kennismaking! Op deze manier leren wij jou en jullie bedrijf kennen. Zo kunnen we uiteindelijk terugkomen met een passend advies.

Wij vinden namelijk dat advies begint met goed luisteren. Wij willen de situatie en behoefte zo goed mogelijk begrijpen. Persoonlijk contact maakt van HKV een betrokken partner die proactief meedenkt én duidelijk communiceert. Een goed proces zorgt er voor dat uiteindelijk alles tot in de puntjes geregeld wordt. Zo heb jij er geen omkijken meer naar! Laat dat maar aan ons over. Wij schuiven graag met jou aan tafel. Dit kan op jullie locatie of in één van onze showrooms.

Eerst zien, dan pas geloven

Allereerst vinden wij het dus belangrijk om gezamenlijk om de tafel te gaan. Zo kunnen we de wensen en behoeften analyseren en is het aan ons om dit in zijn volledigheid uit te werken. We stemmen het samen af totdat het plaatje compleet is. In het proces van bedrijfskleding kopen wil je natuurlijk 100% zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dit begrijpen wij als geen ander! Daarom ontvang je als volgende stap samples van het gewenste kledingpakket. Daarnaast kunnen jouw collega’s hun werkkleding zelf doorpassen door middel van een passessie op locatie.

Wat als er nieuwe medewerkers in dienst treden?

Ook wij verwelkomen jullie nieuwe medewerker graag! Een stukje minder persoonlijk dan je van HKV gewend bent, dat wel. Maar ja, een eerste werkdag is al een dag vol indrukken, dus wij pakken het liever anders aan. Wij verwelkomen de nieuwe medewerker namelijk door ervoor te zorgen dat de bedrijfskleding in ieder geval klaarligt. Dat is het welkomstpakketje namens HKV!

Bedrijfskleding kopen voor een nieuwe medewerker pakken wij op meerdere manieren aan. Aan jou opnieuw de keuze! Je kunt het als volgt aanpakken:

1. Bedrijfskleding kopen via BMS

Via ons bestel management systeem kunnen alle medewerkers zelf bedrijfskleding kopen. Met een eigen kledingbudget kiezen ze uit het assortiment bedrijfskleding en PBM dat bij jullie bedrijf past. Dat geldt ook voor nieuwe medewerkers. Ze krijgen dan een persoonlijk account met hun contact- en maatgegevens. Wij hebben het al eerder gezegd, maar bedrijfskleding kopen is toch echt wel ’n makkie.

2. Voorraad op kantoor

In het proces bedrijfskleding kopen kun je ook kiezen voor een voorraad kleding op kantoor. Zodra er dan een nieuwe medewerker komt kun je de kleding uit de voorraad pakken. Vervolgens vul je de voorraad weer aan door bedrijfskleding te kopen via jullie persoonlijke webshop.

 

Hoe maken wij het verschil?

Ben jij geïnteresseerd in bedrijfskleding kopen bij HKV? Maak direct een afspraak in onze showroom of laat hier jouw contactgegevens achter. Hier kun je natuurlijk ook terecht voor vragen of onduidelijkheden. Wij zullen jou razendsnel contacten!

Klanten aan het woord

Ontdek de verhalen van Bnext.nl, St. vd Brink en vele andere bedrijven die je voor gingen. Zij kiezen voor persoonlijk contact en kwaliteit.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine

8,1

Klantbeoordeling volgens Markteffect

1975

Sinds 1975 leveren wij kwaliteit en service

45

Professionals staan voor jou klaar