Ga naar de inhoud

Branches

Werkkleding voor de bouw

werkkleding civiele techniek

Comfort, veiligheid en duurzaamheid in één pakket met bouw werkkleding

Als bouwprofessional begrijp je als geen ander hoe belangrijk het is om te investeren in goede werkkleding. Werkkleding in de bouw moet niet alleen comfortabel en veilig zijn, maar ook duurzaam en bestand tegen de zware omstandigheden waarin je werkt. We vertellen je dan ook graag meer over wat goede werkkleding voor de bouw inhoudt en wat de werkkleding van HKV zo kwalitatief en duurzaam maakt.

Comfort en veiligheid

In de bouwbranche zijn comfort en veiligheid van groot belang. Het werk kan fysiek veeleisend zijn en werkkleding moet ervoor zorgen dat je vrij kunt bewegen zonder belemmeringen. Hier zijn enkele essentiële kenmerken waaraan goede werkkleding in de bouw moet voldoen:

 • Duurzame materialen: Als medewerker in de bouw heb je werkkleding nodig die bestand is tegen slijtage, scheuren en sneden. Materialen zoals stevig katoen, canvas en slijtvaste synthetische stoffen zijn dan ook populair vanwege hun duurzaamheid.
 • Bescherming tegen weersinvloeden: Werkkleding moet bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en kou. Waterafstotende en winddichte eigenschappen zijn hierbij cruciaal.
 • Veiligheidskenmerken: Reflecterende strips en opvallende kleuren maken werkkleding beter zichtbaar, vooral bij slecht weer of in situaties waarin veel voertuigen aanwezig zijn op de bouwlocatie.
 • Functionaliteit: Goede bouwwerkkleding heeft voldoende zakken om gereedschap en andere benodigdheden bij de hand te houden, waardoor het niet nodig is om voortdurend naar de gereedschapskist te lopen.
 • Comfortabele pasvorm: Als laatste maar minstens zo belangrijk, moet bouwwerkkleding goed zitten. Zo voorkom je dat het gaat schuren, knelt of je belemmert in je bewegingsvrijheid. Het moet je in staat stellen om vrij te bewegen en gemakkelijk te werken. Daarom heb je bij HKV, naast onze standaard maten, ook de mogelijkheid om je werkkleding voor de bouw op maat te bestellen. Zo weet je zeker dat het goed zit.

Bouwwerkkleding van hoge kwaliteit

Als het gaat om bouwwerkkleding van hoge kwaliteit, is HKV een naam die vaak naar voren komt. HKV staat namelijk bekend om zijn betrouwbare en duurzame werkkleding die speciaal ontworpen is om aan de eisen van de bouwsector te voldoen.

 • Materialen en constructie: HKV gebruikt hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om werkkleding te produceren die tegen ruige omstandigheden bestand is. De kleding is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.
 • Veiligheid: Veiligheid staat voorop bij HKV. De werkkleding is voorzien van reflecterende strips en felle kleuren. Dit zorgt voor betere zichtbaarheid en verhoogt de veiligheid op de werkplek, vooral bij weinig licht.
 • Comfort en functionaliteit: Bij HKV besteden we veel aandacht aan het ontwerpen van werkkleding met een comfortabele pasvorm en functionaliteit. De kleding is zo ontworpen dat het gemakkelijk is om te bewegen en essentiële gereedschappen en accessoires binnen handbereik te houden.
 • Kwaliteit van materialen: Onze duurzame werkkleding wordt gemaakt van hoogwaardige en robuuste materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en langdurige blootstelling aan ruwe omstandigheden.
 • Duurzame productieprocessen: Onze fabrikanten nemen duurzaamheid serieus. Dit zorgt ervoor dat de productieprocessen zo min mogelijk schadelijke stoffen en afval produceren.
 • Hergebruik en recycling: Bij HKV stimuleren we het hergebruik en recycling van oude werkkleding. Zo kun je bij ons kiezen voor werkkleding die gemaakt is van gerecyclede materialen. Daarnaast kun je bij ons ook je oude werkkleding inleveren, waarna wij het voor je recyclen. Dit vermindert de hoeveelheid kleding die op stortplaatsen belandt.

Ontdek hoe je bouwwerkkleding kunt bestellen bij HKV

Nu je alles weet over wat goede werkkleding in de bouw moet hebben en de duurzame aanpak van HKV, ben je waarschijnlijk benieuwd hoe je onze bouwwerkkleding kunt bestellen. We vertellen je er graag meer over.

Bij HKV vind je een uitgebreide online catalogus waar je al onze werkkledingproducten kunt bekijken, zoals werkbroeken, jassen, overalls, veiligheidsschoenen en accessoires. Hier vind je het totaalpakket aan bouwwerkkleding.

Voordat je een bestelling plaatst, kun je gebruikmaken van ons maatadvies om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt voor een optimale pasvorm. Het bestelproces bij HKV is doorgaans eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Voeg simpelweg de gewenste items toe aan je winkelwagen, vul je gegevens in en selecteer een betaalmethode.

We begrijpen hoe belangrijk het voor je is om je werkkleding snel te ontvangen. Daarom zorgen we ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Heb je tijdens het bestelproces of achteraf nog vragen? Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen!

Maak een verstandige keuze en ga voor duurzame bouwwerkkleding die speciaal ontworpen is om aan jouw eisen en branche te voldoen. Ontdek alle mogelijkheden door een afspraak te maken of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar!

Waarom HKV?

Bij HKV bestel je gemakkelijk werkkleding voor de bouw. We vinden kwaliteit en persoonlijk contact erg belangrijk. Dit komt terug in het feit dat jij een vast contactpersoon krijgt die jou door en door kent. Daarnaast bieden we een vrijblijvend gesprek aan, die puur gericht is op jouw wensen en behoeften. Maak daarom direct jouw afspraak, je hebt niets te verliezen!

GMB op de bouw

Afspraak maken?

Maak kennis met Joost.

Jouw persoonlijke adviseur. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.

50 pagina's

Partijtje kennis in één magazine