Ga naar de inhoud

Bouw-gereedschap

Gereedschap dat tegen een stootje kan. Althans dat kunnen je medewerkers ook en dat verwacht je minstens van het gereedschap. Jullie zijn bouwers. Met half werk nemen jullie geen genoegen. Wij hebben het in huis. Gereedschappen om mee te bouwen, maar ook om op te bouwen, als een rolsteiger, kabelhaspel en een bouwlamp van Kelfort.

Samen kunnen we het maken.

‘We begonnen met het inventariseren van alle eisen en wensen voor de nieuwe bedrijfskleding’, vertelt Maarten verder. ‘Gek genoeg zijn er voor ons werk geen wettelijke eisen aan werkkleding. Omdat we voor Rijkswaterstaat werken, zijn er specifiek voor die opdrachten wel regels over zichtbaarheid. Dat geldt ook voor de richtlijnen van de recyclingsector. Verder waren er vooral eigen wensen en praktische zaken, zoals slijtvastheid, ademen van de stof en het draagcomfort. Met dat lijstje en onze wens om het ontwerpen de distributie van de kleding uit te besteden, voerden we vervolgens gesprekken met meerdere partijen. We zijn niet over één nacht ijs gegaan wat dat betreft. Uiteindelijk vonden we in HKV de juiste partner met ruime ervaring.’

"We zijn niet over één nacht ijs gegaan wat dat betreft. Uiteindelijk vonden we in HKV de juiste partner met ruime ervaring."

Maarten Schutte – KAM-coördinator Bnext.nl

Download
e-book

Meer weten over ons gereedschap? We hebben het overzichtlijk in een e-book gezet. Download ‘m gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij hebben o.a. de volgende merken: